Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Válogatott védőt igazolt az Újpest

Válogatott védőt igazolt az Újpest

m4sport.hu | Szerző: Szidor György
A játékos a 2016-os Európa-bajnokságon is szerepelt, korábban Franciaországban és Belgiumban is légióskodott.

Korábbi válogatott labdarúgóval erősítette meg játékoskeretét az Újpest FC, számolt be róla a klub honlapja. Bese Barnabás a legutóbbi szezonban a Fehérvár együttesében szerepelt.

A 30 esztendős játékos MTK-nevelés, a 2016-os Európa-bajnokság után Franciaországba, a Le Havre együtteséhez szerződött. A francia másodosztályban négy év alatt összesen 114 bajnokin lépett pályára. Ezt követően a belga élvonalbeli OH Leuven következett, majd 2022 februárjában hazatért a hátvéd, a Fehérvárhoz szerződött, a 2023/24-es idényben 30 bajnokin szerepelt.

A lila-fehér klubnál bíznak benne, a 23-szoros válogatott játékos – aki a 2016-os Európa-bajnokságon is szerepelt – stabilitása, nemzetközi tapasztalata és a rutinja segít a fiatalokat a megfelelő irányba  terelni.

Egyből éreztem a vezetők bizalmát, és remélem, hogy ezt a pályán mielőbb meg tudom hálálni. Hiszek abban a projektben, amit felvázoltak Újpesten, szeretnék minél jobb teljesítményt nyújtani, hiszen megtiszteltetés ennek a klubnak a mezében futballozni” – mondta a játékos szerződése aláírásakor.

Borítókép: Bese Barnabás fotó: ujpestfc.hu

További tartalmak