Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Mérsékelte az MLSZ Holender eltiltását

Mérsékelte az MLSZ Holender eltiltását

m4sport.hu | Szerző: Sz.V.
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Fellebbviteli Bizottsága mérsékelte Holender Filip öt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltását.

„A Fellebbviteli Bizottság csütörtöki ülésén megváltoztatta a Fegyelmi Bizottság május 22-i, Holender Filip (Vasas) fegyelmi vétsége kapcsán hozott döntését. Az FVB a Fegyelmi Szabályzat 59. § (1) bekezdés a) 3) pontja alapján Holender Filip büntetését 4 (négy) soron következő bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásra mérsékelte” – áll a szövetség honlapján.

Holender Filip a május 20-án lejátszott ETO FC Győr–Vasas FC mérkőzés végén kapott piros lapot, miután kézmozdulataival azt jelezhette, hogy Bogár Gergő játékvezetőt lefizették. Holender mellett egyébként több Vasas-játékos, és a vezetőedző, Gera Zoltán sem volt elégedett Bogár tevékenységével, az angyalföldiek trénere úgy zárta meccs utáni mondandóját, nagyon sajnálja a játékosokat, többet nem szeretne mondani, mert akkor lehet, hogy bajba kerül. Ezzel arra utalt, hogy véleménye szerint a játékvezető nem sokkal a lefújás előtt nem adott meg egy tizenegyest a csapatának.

A meccset 3–2-re az ETO nyerte, amellyel lényegében feljutott az első osztályba – épp a Vasas kárára. Holender egyébként már egy meccset letöltött eltiltásából, így ha minden igaz, a következő évad első három bajnokiján nem léphet pályára.

További tartalmak