Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Ghánai középpályást igazolt a Ferencváros

Ghánai középpályást igazolt a Ferencváros

m4sport.hu
A fiatal játékos már 19 évesen légiósnak állt, a Fradinál szeretnék, ha győztes mentalitását a zöld-fehéreknél is kamatoztatná.

Megvan első nyári igazolása a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő Ferencvárosnak, a zöld-fehérek az izraeli Ashdod csapatától szerződtették ghánai utánpótlás-válogatott középpályást, Isaac Pappoe-t.

Amint arról a klub hivatalos honlapja beszámolt, a 20 esztendős játékos mindössze 19 éves korában került Ghánából az Ashdod együttesébe, de az elmúlt idényt kölcsönben a svájci másodosztályú FC Aarau csapatában töltötte.

A védekező és támadó középpályásként is bevethető játékos Svájcban 28 bajnoki mérkőzésen 2165 percet játszott, összesen két találatot és öt gólpasszt jegyzett. A Svájci Kupában egy meccsen jutott szóhoz, 84 percet töltött a pályán. A ghánai U20-as válogatottban eddig kétszer lépett pályára.

Hajnal Tamás sportigazgató szerint Pappoe  egy komplex középpályás, fiatal kora ellenére nagyon érett játékot mutat. „Fizikális adottságaival, gyorsaságával és a labdabirtoklás során mutatott képességével felhívta magára a figyelmet. Győztes mentalitású labdarúgó, és ezt szeretnénk, ha Ferencvárosban is kamatoztatná” – mondta a sportvezető.

 

Borítókép: Isaac Pappoe (fotó:fradi.hu)

További tartalmak