Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Marad az NB I-től búcsúzó Kisvárda kispadján Feczkó Tamás

Marad az NB I-től búcsúzó Kisvárda kispadján Feczkó Tamás

m4sport.hu
A Kisvárda labdarúgócsapata a következő szezont is Feczkó Tamás vezetőedzővel kezdi meg – tudatta hivatalos honlapján a klub.

 

Feczkó Tamás a 13. fordulóban ült le a kispadra, megmenteni azonban nem tudta a csapatot a kieséstől, s a Kisvárda a következő szezont már a Merkantil Bank Ligában kezdi meg, ám mint kiderült, a vezetőedzői poszton biztosan nem lesz változás, s Feczkó Tamás marad a Kisvárda trénere.

„21 bajnokin hét győzelem, három döntetlen és 11 vereség volt a mérlege. ha csak ezen időszak eredményeit nézzük, akkor bennmaradó lett volna a csapat”írja közleményében a Kisvárda, amely hozzáteszi, a szakmai stáb azonban nem marad változatlan.

Asszisztensedzőként visszatér a csapathoz Gerliczki Máté, s ugyancsak asszisztens lett Bodnár László, míg az új erőnléti edző Dajka László lesz.

„Marad az NB II-es legénység kötelékében Sandro Tomic kapusedző, valamint ifjabb Szilvási Zoltán, akinek asszisztensedzői feladatköre a technikai vezetői teendők ellátásával is bővült Oláh Gergő távozását követően. Rehabilitációs edzőként és masszőrként továbbra is Nagy István dolgozik tovább, akinek masszőri munkáját Dobosy Gábor segíti.”

 

Borítókép: Feczkó Tamás, a Kisvárda vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC - Kisvárda Master Good mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2024. május 4-én. MTI/Kovács Tamás

További tartalmak