Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

A Fradinál nagyot bukó légiós az ETO első igazolása az élvonalra

A Fradinál nagyot bukó légiós az ETO első igazolása az élvonalra

m4sport.hu | Szerző: Sz. V.
A labdarúgó OTP Bank Ligába frissen feljutott ETO FC Győr hivatalos oldalán jelentette be Zeljko Gavrics leigazolását.

23 éves, bosnyák születésű, de már szerb válogatott játékos az élvonalra készülő ETO FC Győr első nyári szerzeménye, miután a klub bejelentette Zeljko Gavrics érkezését. A szélső nem lehet ismeretlen a magyar futballszurkolóknak, hiszen a 2021/2022-es szezonban a Ferencváros játékosa volt, akkori igazolásával ő lett az OTP Bank Liga legértékesebb játékosa. Ennek ellenére nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket: mindössze tíz bajnokin kapott lehetőséget. Igaz, így is bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetett a zöld-fehérekkel.

Innen Dunaszerdahelyre vezetett az útja, előbb kölcsönjátékosként, majd a múlt idényben már végleg. Az elmúlt két szezonban 33-szor lépett pályára a DAC-ban, hét gólt szerzett és három gólpasszt osztott ki.

„Nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhatok egy ekkora történelemmel bíró klubhoz – kezdte bemutatkozó interjúját az ETO honlapjának Gavrics, aki 80-as mezben játszik majd Győrben. – Bízom benne, hogy szép eredményeket fogunk elérni a jövőben és stabil csapat leszünk az elsőosztályban. Célunk, hogy minél előkelőbb helyen végezzünk a tabellán. Úgy gondolom, ehhez megfelelő a csapatunk, mindent meg fogunk tenni, hogy örömet okozzunk a szurkolóinknak! Természetesen magamtól is sokat várok, jó és eredményes játékkal szeretném segíteni az együttest az előttünk álló szezonban.”

A Merkantil Bank Ligát második helyen befejező győriek kilenc év után szerepelhetnek az élvonalban, játékoskeretükről egyelőre nem tudunk sokat, hiszen Gavrics az első érkezőjük. Ugyanakkor kedden hivatalossá vált, hogy a feljutásban egyhónapnyi munka alatt is oroszlánrészt vállaló Borbély Balázs marad a csapat vezetőedzője.

Borítókép: ETO FC Győr

További tartalmak