Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

A Nyíregyháza előre menekült: tovább hosszabbított Tímár Krisztiánnal

A Nyíregyháza előre menekült: tovább hosszabbított Tímár Krisztiánnal

m4sport.hu | Szerző: Sz.V.
A labdarúgó OTP Bank Ligába frissen feljutott Nyíregyháza Spartacus FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbított Tímár Krisztián vezetőedzővel.

A 44 éves szakember 2023 nyarán érkezett a Nyíregyházához, amellyel elég látványos sikert ért el: az előző évadban még csak osztályozóval bennmaradó csapatból tükörsima bajnokot csinált a Merkantil Bank Ligában, a MOL Magyar Kupában pedig legjobb négybe vezette a Szparit, s a Ferencváros elleni elődöntőn sem állt messze a bravúrtól.

Bár Tímárnak volt még érvényes szerződése a klubbal, a menedzsment már „előre menekült”, 2026-ig meghosszabbította azt.

„Nagyon örülök, hogy folytathatom a megkezdett munkát, és várom az élvonalbeli szereplést. Bízom a csapatban, és remélem hasonlóan sok örömet okozhatunk szurkolóinknak, mint a legutóbbi idényben. Jól esik, hogy a klub vezetése bízik bennem, és szeretném ezt továbbra is meghálálni” – mondta Tímár Krisztián a hosszabbításról.

Az elmúlt hetekben jeleztük, hogy Tímár Krisztiánnal képzeljük el a folytatást. Egyértelmű, hogy egy sikeres évet tudhatunk magunk mögött közösen, ezért is tartottuk fontosnak, hogy megállapodjunk. Bízunk benne, hogy az NB-I-ben is a csapatot eredményesen irányítja” – így Fekete Tivadar sportigazgató.

Az OTP Bank Liga 2024/2025-ös szezonja július utolsó hétvégéjén kezdődik, épp az újoncok csatájával, a Nyíregyháza–ETO mérkőzéssel. Ha minden igaz, ekkor avathatják fel tétmeccsen a felújított nyíregyházi stadiont is.

Az m4sport.hu május végén készített nagyinterjút Tímárral, amelyet ide kattintva lehet megtekinteni.

Borítókép: Nyíregyháza Spartacus FC

További tartalmak