Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Ratatics Péter: Nem lennék őszinte, ha azt mondanám, nincs az a pénz, amiért nem adnánk el Csoboth Kevint

Ratatics Péter: Nem lennék őszinte, ha azt mondanám, nincs az a pénz, amiért nem adnánk el Csoboth Kevint

m4sport.hu
Ratatics Péter, az OTP Bank Ligában szereplő Újpest elnöke a klub keddi sajtóeseményén szót ejtett a skótok ellen sorsdöntő találatot szerző Csoboth Kevin jövőjéről – mint elárulta, nem tervezik eladni a a támadót, ám ez nem csak rajtuk múlik.

 

Csoboth Kevin skótok elleni 100. perces gólja

Ratatics Péter kiemelte, természetesen van az a pénz, amiért megválnának a 24 éves játékostól.

„Jó érzés volt és büszkeség számunkra, nem csak az, hogy a magyar válogatott nyerni tudott, az is, hogy több mint hatvan év elteltével, Bene Ferenc után ismét egy Újpest-játékos volt, aki egy Európa-bajnokságon gólt tudott lőni. Ez óriási érzés és óriási büszkeség volt számunkra. Egy futballista sorsa nem csak a klubon múlik. Hipokrata lennék, vagy nem lennék őszinte, ha azt mondanám, nincs az a pénz, amiért nem adnánk el.”

Az újpesti sportvezető ugyanakkor hozzátette, jelen pillanatban nem keresnek vevőt Csoboth Kevin számára.

„De itt sokkal fontosabb az, ha a játékos jól érzi magát nálunk, tud fejlődni és a szakmai stáb is látja a helyét a stílusban, be tudjuk őt építeni, akkor mi nem szeretnénk rohanni azzal, hogy egy jó játékost értékesítsünk. De ha nem érzi magát jól nélünk és van egy olyan ambíciója, hogy mindenképp külföldre szeretne menni és látjuk rajta a jelét, hogy nem képes beilleszkedni a közegbe vagy elvárási rendszerbe, és ilyen helyzetbe jön egy jó ajánlat, akkor értelemszerűen erről beszélni kell. De mi nem keresünk vásárlót Csoboth Kevin részére.”

 

Borítókép: ujpestfc.hu

További tartalmak