Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

„Amit három éve láttam a Fradiból, az lenyűgöző volt” – véli a zöld-fehérek új igazolása

„Amit három éve láttam a Fradiból, az lenyűgöző volt” – véli a zöld-fehérek új igazolása

m4sport.hu
Kady Borges, a Ferencváros frissen igazolt labdarúgója a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott először az érkezése után.

 

A zöld-fehérek hétfőn jelentették be a brazil a 28 éves brazil középpályást, aki a Krasznodartól érkezett a magyar rekordbajnokhoz.

Kady Borges a Ferencváros hivatalos honlapjának elmondta, Owusu Kwabena véleményét is kikérte a váltás előtt.

„Azért választottam a Fradit, mert emlékeztem arra a közegre, amely itt fogadott minket három évvel ezelőtt. Nagyon tetszett a város és a klub. Az FTC-től megkerestek engem és az ügynökömet, jött a lehetőség és eldöntöttem, hogy jövök. Sok jó információm volt a csapatról, a szurkolókról és a városról. Beszéltem Owusuval, mielőtt aláírtam. Ugye játszottam vele korábban, felhívtam, mit kell tudnom a Ferencvárosról. Azt mondta, minden szuper, jöjjek nyugodtan, mert egy nagyszerű együttesről van szó, itt minden kiváló és jó választás lesz a Fradi. Most, hogy a papírokat aláírtuk, azt hiszem, kedden csatlakozom a csapathoz az edzőtáborban, és kezdődhetnek a tréningek.”

Borges a ghánai Isaac Pappoe és a szintén brazil Raul Gustavo után a harmadik nyári szerzeménye az FTC-nek.

Az OTP Bank Liga 2024–2025-ös szezonjának küzdelmei július 26-án, pénteken kezdődnek, a mérkőzéseket az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

 

Borítókép: fradi.hu

További tartalmak