Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Újpesti retúrjegy Fehérvárra – Zalaegerszeg érintésével

Újpesti retúrjegy Fehérvárra – Zalaegerszeg érintésével

m4sport.hu | Szerző: Sz.V.
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Fehérvár FC hivatalos oldalán jelentette be, hogy kölcsönvette a Zetétől Huszti Andrást.

Az elsősorban jobbhátvédként szereplő Huszti András az elmúlt félszezont Újpesten töltötte kölcsönben, így ha közvetetten is, de a több Fehérvár ➡️ Újpest igazolás után egy fordított utat bejáró játékos is színre lépett.

Huszti egyébként 2001-ben Pécsen született, itt is kezdett el futballozni, majd Szombathelyre, az Illés Akadémiára került. A Puskás Akadémia színeiben mutatkozott be az NB I-ben, de alapembere volt a Budafok élvonalbeli csapatának is. A Zalaegerszeg színeiben két és fél szezont játszott, Magyar Kupát nyert, így nemzetközi porondon is bemutatkozhatott. Márton Gábor érkezésével kegyvesztett lett a Zeténél, így Újpestre került kölcsönbe, majd most Fehérváron bizonyíthat.

„Örülök, hogy Székesfehérvárra igazoltam, a Vidi nagy klub, komoly múlttal rendelkezik és a tavalyi szereplése is nagyon pozitív volt. Az új vezetőedzővel, Pető Tamással is leültünk beszélgetni, elmondta a céljait és hogy mit szeretne megvalósítani, ez is pozitív volt számomra. Alig várom már a közös munkát, sokat fogunk dolgozni és remélem, hogy minél eredményesebben tudunk majd szerepelni a bajnokságban és a Konferencia Ligában is” – fogalmazott a Vidi honlapján Huszti.

Ha már bejáratott transzferútvonalak, Huszti a második ZTE-játékos Bedi Bence után, aki nyáron a ZTE-ből Fehérvárra igazol, tavaly ilyen volt Gergényi Bence is.

Borítókép: Fehérvár FC

További tartalmak