Musorujsag
Élő Eredmények
×

MTK-Újpest Magyar Kupa-negyeddöntő

Az újpesti Novothny Soma és Talabér Attila, az MTK játékosa a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén, az MTK Budapest - Újpest FC összecsapáson a fővárosi Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2018. április 4-én. Az MTK 3-2-re nyert, az Újpest 4-4-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal jutott tovább. (MTI Fotó: Czagány Balázs)
Az újpesti Emmanuel Nwobodo Obinna és Jakab Dávid, az MTK játékosa a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén, az MTK Budapest - Újpest FC összecsapáson a fővárosi Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2018. április 4-én. Az MTK 3-2-re nyert, az Újpest 4-4-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal jutott tovább. (MTI Fotó: Czagány Balázs)
Az újpesti Novothny Soma ünnepel, miután gólt szerzett a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén, az MTK Budapest - Újpest FC összecsapáson a fővárosi Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2018. április 4-én. Az MTK 3-2-re nyert, az Újpest 4-4-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal jutott tovább. (MTI Fotó: Czagány Balázs)
Az újpesti Novothny Soma és Talabér Attila, az MTK játékosa a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén, az MTK Budapest - Újpest FC összecsapáson a fővárosi Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2018. április 4-én. Az MTK 3-2-re nyert, az Újpest 4-4-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal jutott tovább. (MTI Fotó: Czagány Balázs)
Az újpesti Emmanuel Nwobodo Obinna és Talabér Attila, az MTK játékosa a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén, az MTK Budapest - Újpest FC összecsapáson a fővárosi Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2018. április 4-én. Az MTK 3-2-re nyert, az Újpest 4-4-es összesítéssel, idegenben szerzett több góllal jutott tovább. (MTI Fotó: Czagány Balázs)
Az újpesti Mijusko Bojovic és Kanta József, az MTK játékosa a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén, az MTK Budapest - Újpest FC összecsapáson a fővárosi Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2018. április 4-én. (MTI Fotó: Czagány Balázs)
Az újpesti Mijusko Bojovic és Lencse László, az MTK játékosa a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén, az MTK Budapest - Újpest FC összecsapáson a fővárosi Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2018. április 4-én. (MTI Fotó: Czagány Balázs)
Vass Ádám, az MTK (b) és Chukwuebuka Vincent Onovo, az Újpest játékosa a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén, az MTK Budapest - Újpest FC összecsapáson a fővárosi Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2018. április 4-én. (MTI Fotó: Czagány Balázs) MTI Fotó: Czagány Balázs
Az MTK játékosainak gólöröme a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén, az MTK Budapest - Újpest FC összecsapáson a fővárosi Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2018. április 4-én. (MTI Fotó: Czagány Balázs)
Az újpesti Mohl Dávid és Vass Ádám, az MTK játékosa a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén, az MTK Budapest - Újpest FC összecsapáson a fővárosi Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2018. április 4-én. (MTI Fotó: Czagány Balázs)

További galériák

MOL Magyar Kupa-döntő: Fehérvár–Újpest -...
MOL Magyar Kupa-döntő: Fehérvár–Újpest - képgaléria
Magyar Kupa: Iváncsa–Újpest 0–4
Képekben az Iváncsa–Újpest Magyar Kupa-meccs
Magyar Kupa-nyolcaddöntő: Újpest–Fehérvár...
Képekben az Újpest–Fehérvár Magyar Kupa-nyolcaddöntő
Története során másodszor MK-győztes a Vidi
A fehérváriak hátrányból fordítottak a fináléban.
Képekben a Ferencváros–Diósgyőr női...
Képekben a Ferencváros–Diósgyőr női kupadöntő
MK-elődöntő: Soroksár–Honvéd 0–3 –...
MK-elődöntő: Soroksár–Honvéd 0–3 – képgaléria