Musorujsag
Élő Eredmények
×

MTK–Ferencváros 1–1

Balázs Benjamin, az MTK és Laidonui Barbosa, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott MTK Budapest-Ferencvárosi TC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2020. augusztus 14-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)
Gera Dániel, az MTK és Laidouni Bilal, az FTC játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott MTK Budapest-Ferencvárosi TC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2020. augusztus 14-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)
Isael Barbosa, a Ferencváros, valamint Sebastian Herrera és Mezei Szabolcs, az MTK játékosai a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott MTK Budapest-Ferencvárosi TC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2020. augusztus 14-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)
Balázs Benjamin, az MTK és Civic Eldar, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott MTK Budapest-Ferencvárosi TC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2020. augusztus 14-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Nagy Zsombor, az MTK és Sylvestre Bi Boli, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott MTK Budapest-Ferencvárosi TC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2020. augusztus 14-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)
Sebastian Herrara, az MTK és Ihor Haratyin, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott MTK Budapest-Ferencvárosi TC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2020. augusztus 14-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)
Dibusz Dénes, a Ferencváros kapusa gólt kap a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott MTK Budapest-Ferencvárosi TC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2020. augusztus 14-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)
Sylvestre Bi Boli, a Ferencváros és Baki Ákos, az MTK játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott MTK Budapest-Ferencvárosi TC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2020. augusztus 14-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)
Gera Dániel, az MTK és Lasa Dvali, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott MTK Budapest-Ferencvárosi TC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2020. augusztus 14-én (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

További galériák

Ferencváros–Mezőkövesd 4–1
A Fradi egygólos hátrányból nyert hárommal
Ferencváros–Mezőkövesd
Újra nézők előtt játszottak meccset a Groupama Arénában
MOL Fehérvár - Ferencváros 1-0
Képekben Juhász Roland búcsúmeccse, a Vidi-Fradi bajnoki rangadó
DVSC–DVTK 4–0
Képekben a Loki és a Diósgyőr rangadója
DVSC-Kaposvár 1-1
Képekben a DVSC és a Kaposvár bajnokija
OTP Bank Liga 13. forduló:...
Képekben a Fradi és a Zete bajnokija az OTP Bank Liga 13. fordulójából
OTP Bank Liga: DVSC – Puskás Akadémia 1–2
Képekben a Puskás Akadémia első debreceni győzelme
FTC – Dinamo Zagreb 0-4 - BL-selejtező,...
FTC – Dinamo Zagreb 0-4 - BL-selejtező, visszavágó
Képgaléria: Fehérvár–Vaduz 1–0
Képgaléria a Fehérvár–Vaduz EL-selejtező odavágójáról
MK-elődöntő: Soroksár–Honvéd 0–3 –...
MK-elődöntő: Soroksár–Honvéd 0–3 – képgaléria
DVSC–Honvéd 2–0
Képekben DVSC–Honvéd (2–0)
Juhász Roland döntötte el a fehérvári...
Juhász Roland döntötte el a fehérvári stadionavatót – képgaléria
Nagy lépest tett a továbbjutás felé a Vidi az...
Nagy lépest tett a továbbjutás felé a Vidi az újabb PAOK-veréssel...
Felcsúti Loki-győzelemmel rajtolt az NB I.
Felcsúti Loki-győzelemmel rajtolt az NB I. – képgaléria
Három év után ismét bajnok a Videoton
A hajrában a fehérvári csapat kiegyensúlyozottabb teljesítményt...