Musorujsag
Élő Eredmények

Diósgyőr–Ferencváros 1–3

Olekszandr Zubkov (Fotó: MTI/Vajda János)
A ferencvárosi Olekszandr Zubkov gólt lő, mellette a diósgyőri Antal Botond és Szerhij Sesztakov az OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. december 5-én (Fotó: MTI/Vajda János)
A ferencvárosi Roko Baturina gólt lő, balról a diósgyőri Antal Botond, jobbról Polgár Kristóf és Dejan Karan az OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. december 5-én (Fotó: MTI/Vajda János)
A ferencvárosi Roko Baturina, a diósgyőri Antal Botond, Polgár Kristóf és Dejan Karan az OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. december 5-én (Fotó: MTI/Vajda János)
A diósgyőri Hysen Memolla, mellette a ferencvárosi Adnan Kovacevic, Lovrencsics Gergő és Ihor Haratin az OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. december 5-én (Fotó: MTI/Vajda János)
A ferencvárosi Ihor Haratin és a diósgyőri Gheorghe Grozav az OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. december 5-én (Fotó: MTI/Vajda János)
A diósgyőri Antal Botond véd az OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. december 5-én (Fotó: MTI/Vajda János)
A diósgyőri Szerhij Sesztakov és a ferencvárosi Marcel Heister az OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. december 5-én (Fotó: MTI/Vajda János)
A diósgyőri Márkvárt Dávid és a ferencvárosi Franck Boli az OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. december 5-én (Fotó: MTI/Vajda János)
A diósgyőri Szerhij Sesztakov és Polgár Kristóf, valamint a ferencvárosi Marcel Heister az OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. december 5-én (Fotó: MTI/Vajda János)
A ferencvárosi Ihor Haratin és a diósgyőri Szerhij Sesztakov az OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. december 5-én (Fotó: MTI/Vajda János)
A diósgyőri Szerhij Sesztakov és a ferencvárosi Marcel Heister az OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. december 5-én (Fotó: MTI/Vajda János)
A diósgyőri Márkvárt Dávid és a ferencvárosi Olekszandr Zubkov az OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. december 5-én (Fotó: MTI/Vajda János)
Roko Baturina (Fotó: MTI/Vajda János)
A diósgyőri Polgár Kristóf és Szerhij Sesztakov, valamint a ferencvárosi Olekszandr Zubkov (b2) az OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzésen a diósgyőri DVTK Stadionban 2020. december 5-én (Fotó: MTI/Vajda János)

További galériák