Musorujsag
Élő Eredmények

Waltner Róbert: Remélem, a DVTK botlani fog, és akkor ünnepelhetünk

m4sport.hu
Tajti Mátyást és Futács Márkót is a második félidőben, döntetlen állásnál küldte pályára Waltner Róbert vezetőedző, és mindkét játékos neve felkerült az eredményjelzőre - ráaádsul egymást szolgálták ki. A ZTE hajszálra a bennmaradástól.

Szó se róla, a Zalaegerszeg mestere, Waltner Róbert remekül nyúlt bele a Puskás Akadémia elleni szombati bajnokiba: előbb az 57. percben Tajti Mátyást, majd a 75.-ben Futács Márkót küldte pályára, a két játékos pedig gólokkal és gólpasszokkal hálálta meg a bizalmat.

Előbb Futács tálalt Tajtihoz, aki a kapuba lőtt, majd a középpályás viszonozta a gólpasszt. Futács viszont még egy gólt szerzett, így a 4-1-es győzelmet, valamint két találatát és egy asszisztját követően érthetőern volt elégedett.

„Waltner Róbert azt mondta, mikor pályára küldött, nyerjem meg a meccset. Nagy lépést tettünk a bennamardás felé, de nem nyugodhatunk meg.”

Waltner Róbert: „Nagyon büszke vagyok a csapatomra. Itt azért nem sok együttes tud győzni. Remélem, a DVTK botlani fog és akkor ünnepelhetünk. Az elején nyilatkoztam, hogy ebben a kiélezett helyzetben bármi megtörténhet. Kiderül, ki a férfi, ki bírja jobban a nyomást. Aki jobban bírja, az jön ki győztesen a versengésből.”

Amennyiben a DVTK nem győzi le a Kisvárdát, úgy a zalaegerszeg biztos megőrzi NB I-es tagságát.

További tartalmak