Musorujsag
Élő Eredmények

Feczesin Róbert állapota stabil, elhagyhatta a kórházat

Feczesin Róbert állapota stabil, elhagyhatta a kórházat

m4sport.hu
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas friss információkat osztott meg a hivatalos honlapján: a klub tájékoztatása szerint kiengedték a kórházból Feczesin Róbertet.
Feczesin Róbert (Fotó: Vasas SC)

A 35 esztendős támadó néhány napja került kórházba, miután a reggeli ébredést követően szédülésre és végtagzsibbadásra panaszkodott. Feczesin Róbertet átmeneti agyi keringési zavarra utaló panaszok miatt rögtön kivizsgálták – noha a játékos állapota stabil volt, az orvosok úgy döntöttek, hogy megfigyelésre bent tartják, közben speciális vizsgálatokat végeztek el rajta, és különféle kezeléseknek vetették alá.

A Vasas hétfőn friss hírekkel szolgált Feczesin állapotáról: az alakulat beszámolója szerint a csatár már nem igényel kórházi kezelést, így kiengedték az intézményből. Pontos diagnózist azonban egyelőre nem tudtak felállítani.

„A pontos diagnózis felállításához további vizsgálatokra is szükség lesz, azonban labdarúgónk szervezete a kezelésekre jól reagált, állapota továbbra is stabil, így már nincs szükség folyamatos orvosi felügyeletre” – olvasható a vasasfc.hu-n.

Borítókép: Feczesin Róbert (Fotó: Vasas SC)

További tartalmak