Musorujsag
Élő Eredmények

Horváth Ferenc: Nem jól összeválogatott keretünk volt

Horváth Ferenc: Nem jól összeválogatott keretünk volt

m4sport.hu
A Honvéd mestere úgy véli, amit elvállaltak azt teljesítették, sikerült a bennmaradás, de jövőre változásokra van szükség.

A Budapest Honvéd 1-0-ra nyert a már kiesett Budafok otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójának zárómérkőzésén. A kispestiek ezzel a győzelemmel biztosították bennmaradásukat az első osztályban.

„Hatalmas kő esett le a szívekről, a nagy tét érződött a játékon is, ennyire kiélezett helyzetben nem is lehetett ennél jobbra számítani. Összességében büszke vagyok, ezért jöttünk” – értékelt a találkozó után Horváth Ferenc. a honvéd vezetőedzője.

Tudta, hogy nem fognak brillírozni és ez nem azért van mert nincsenek jó futballistái. „A tét nagyon megfogott minket, a legtöbb játékos még nem volt ennyire kiélezett helyzetben. Ha nem is szépen, de amit elvállaltunk azt teljesítettük” – összegzett a korábbi válogatott játékos.

Úgy véli, kicsit langyos volt az első félidő, kicsit beleültek. A másodikban élesebbek voltak, de borzasztóan nehéz mérkőzés volt. „Egy nem jól összeválogatott keretről van szó. A következő szezonra úgy kell összerakni, hogy sok nyerő típusú játékos legyen benne” – mondta a szezon közben érkezett szakember azzal kapcsolatban, miért alakult ilyen szenvedősre az idei szezon.

További tartalmak