Musorujsag
Élő Eredmények

RangAdó gála: Rebrov az év edzője, Schön Szabolcs a felfedezettje

RangAdó gála: Rebrov az év edzője, Schön Szabolcs a felfedezettje

m4sport.hu
A hagyományoknak megfelelően a Magyar Labdarúgó Szövetség a RangAdó Díjátadó gála keretében elismerésben részesíti az OTP Bank Liga 2020/21-es szezonjának legjobbjait, ennek megfelelően az év edzője a bajnok Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov lett, az év felfedezettje az MTK támadója, Schön Szabolcs, míg a legjobb játékvezetőnek járó díjat Bogár Gergő vehette át.

Szerhij Rebrov az év edzője:


Az ukrán szakember irányításával a zöld-fehérek sorozatban harmadszor végeztek az élen, ráadásul a szezonban a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutottak.
Az M4 Sporton rendezett RangAdó-díjátadón a tréner elmondta, egyértelműen ez volt a legnehezebb idénye, hiszen a koronavírus-járvány miatt főként zárt kapus mérkőzéseket rendeztek, és a szurkolók hiányában nem volt könnyű motiválni a játékosokat a maximális teljesítményre. Hozzátette, szerencsére a futballistái az elmúlt évek alatt már megtanulták, mi az, amit elvár tőlük, és elképzeléseit „csukott szemmel” is tudják teljesíteni.

Rebrov köszönetet mondott a klubvezetésnek, amiért lehetővé tette egy olyan keret kialakítását, amelyben folyamatos volt a versenyhelyzet a futballisták között minden poszton.

Schön Szabolcs az év felfedezettje:

Az MTK támadója a mostani szezonban 27 bajnokin 9 gólt szerzett és 4 asszisztot is jegyez. Játékára Marco Rossi szövetségi kapitány is felfigyelt, aki számít is rá a válogatottban. A húszéves szélső a következő szezont már az észak-amerikai ligában (MLS) érdekelt FC Dallas csapatában kezdi meg.

Bogár Gergő az év játékvezetője:

A RangAdó díjátadón hét férfi kategóriában hirdet győztest az MLSZ: az év játékosa, az év felfedezettje, gólkirály, az OTP Bank Liga legjobb edzője, a legjobb játékvezető, a legszebb gól és Fair Play-díj. Három kategória (az év játékosa, felfedezettje és edzője) végeredménye a klubok szavazatai alapján dőlt el, minden csapat részéről a csapatkapitány, a vezetőedző, valamint a legidősebb és a legfiatalabb labdarúgó szavazott az általa legjobbnak tartott 3-3 személyre kategóriánként.

Kedden 20.30 órakor a Fair Play-díj nyertese és a gólkirály veheti át az elismerést, míg szerdán 20.30-kor a legjobb játékosnak és a legszebb gólnak járó különdíj talál gazdára, melyre ITT szavazhat.

 

 

Borítókép: Kisvárda, 2021. április 17. Szerhij Rebrov, a Ferencváros ukrán vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában a Kisvárda Master Good ellen játszott mérkőzésen a kisvárdai Várkerti Stadionban 2021. április 17-én. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak