Musorujsag
Élő Eredmények

A Ferencváros az év fairplay-díjasa, a gólkirály Hahn János nagyon büszke a szezonjára

A Ferencváros az év fairplay-díjasa, a gólkirály Hahn János nagyon büszke a szezonjára

m4sport.hu
A Magyar Labdarúgó Szövetség RangAdó Díjátadó gálájának keretében kiderült, hogy a zsinórban harmadszor bajnok Ferencváros lett az év fairplay-díjasa, valamint átvehette díját a szezon gólkirálya, a paksi Hahn János, aki mesélt remekül sikerült szezonjáról.

A Fair Play-díjat Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója vette át.

Hahn János 22 találattal lett az OTP Bank Liga 2020/21-es szezonjának gólkirálya, teljesítményével pedig kiérdemelte a szövetségi kapitány, Marco Rossi meghívóját.

RangAdó díjátadón hét férfi kategóriában hirdet győztest az MLSZ: az év játékosa, a gólkirály, az OTP Bank Liga legjobb edzője, az év felfedezettje, a legjobb játékvezető, a legszebb gól és Fair Play-díj. Három kategória (az év játékosa, felfedezettje és edzője) végeredménye a klubok szavazatai alapján dőlt el, minden csapat részéről a csapatkapitány, a vezetőedző, valamint a legidősebb és a legfiatalabb labdarúgó szavazott az általa legjobbnak tartott 3-3 személyre kategóriánként.

Szerdán 20.30-kor a legjobb játékosnak és a legszebb gólnak járó különdíj talál gazdára.

Borítókép: Budapest, 2021. május 8. Barbosa da Silva (j), a Ferencváros első góljának szerzője örül, mellette Sigér Dávid az OTP Bank Liga, 33., utolsó fordulójában játszott Budapest Honvéd-Ferencvárosi TC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2021. május 8-án. MTI/Illyés Tibor

További tartalmak