Musorujsag
Élő Eredmények

Bognár marad, Hahn távozhat Paksról

Bognár marad, Hahn távozhat Paksról

m4sport.hu
A következő szezonban is Bognár György lesz a Paksi FC vezetőedzője – közölte Haraszti Zsolt, az OTP Bank Liga negyedik helyén végzett klub ügyvezetője.

Haraszti a klub honlapjának adott szezonértékelő interjúban elmondta, szóban már megállapodtak a folytatásról az eredetileg a 2020/2021-es idény végéig szerződtetett trénerrel, már csak a papírok aláírása van hátra.

Bognár György (fotó pakisfc.hu)

A klubvezető hozzátette, a gyenge szezonkezdet után kinevezett Bognár Györgyöt sokan alulértékelik, ők azonban tudták, hogy felkészült és jó szakember, azonban az, hogy ilyen jól fog szerepelni vele a Paks, még őt is meglepte. „Hittünk benne, vele kiegyenesedhetünk. Természetesen nem a negyedik helyre gondoltunk, inkább egy stabil középcsapatban voltunk biztosak.”

Haraszti Zsolt a jövővel kapcsolatban elárulta, a 22 találattal gólkirály Hahn János valószínűleg távozik Paksról. „Sajnos reális esély van rá, hogy Hahn Jánost el kell engednünk, hisz’ egy ilyen szezonnal, huszonkét góllal és válogatott behívóval a háta mögött biztos befutnak majd a megkeresések iránta. Számolunk ezzel, annak ellenére, hogy ajánlat még nem érkezett, de tudjuk, sok külföldi csapatnál szóba került a leigazolása.”

Hahn János (Fotó: paksifc.hu)

Az ügyvezető hangsúlyozta, hogy a klub továbbra is magyar játékosokra kíván alapozni, és a következő szezonban is hasonló játékfelfogású Paksot szeretnének látni. „Szeptember vége óta sokgólos, szórakoztató és eredményes futballt produkált a csapat. Ezen felül reméljük, ismét lehetnek majd szurkolók stadionunk lelátóin, akikkel közösen örülhetünk a győzelmeknek.”

További tartalmak