Musorujsag
Élő Eredmények

A Vasas menesztette Schindler Szabolcs vezetőedzőt

A Vasas menesztette Schindler Szabolcs vezetőedzőt

m4sport.hu
A Merkantil Bank Ligában szereplő Vasas nem sokkal a feljutás elszalasztása után bejelentette, meneszti Schindler Szabolcs vezetőedzőt.

A vezetőedző mellett a klub megköszönte a munkáját Tóth András pályaedzőnek, Lippai József kapusedzőnek és Gaál Miklós erőnléti edzőnek is.

“Ahogyan Nagy Miklós sportigazgató múlt heti szezonzáró interjújában jelezte, a meghiúsult jövő évi élvonalbeli szereplés kapcsán az utolsó fordulót követően elsődleges feladattá vált a sikertelenséghez vezető út kielemzése és a szükséges intézkedések megtétele. Ennek első lépéseként klubunk döntése értelmében új vezetőedzővel és új edzői stábbal vágunk neki a jövő évi másodosztályú küzdelmeknek” – írja a vasasfc.hu.

Az új szakmai stáb kilétéről napokon belül tájékoztatást ad a klub.

Borítókép: (Vasas FC)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

N’Golo Kanté a Chelsea BL-győzelmének záloga
Szombaton este a Chelsea nyerte a Bajnokok Ligáját, miután a fináléban a német Kai Havertz góljával 1-0-ra verte a Manchester Cityt az angol házidöntőben. A meccs emberének a francia N’Golo Kantét választották, akinek elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a londoni Kékek a magasba emelhették a trófeát.
Bajnokok Ligája