Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos! Peter Stöger a Fradi új vezetőedzője

Hivatalos! Peter Stöger a Fradi új vezetőedzője

m4sport.hu
Az OTP Bank Ligában szereplő Ferencváros bejelentette, Peter Stöger veszi át Szerhij Rebrov helyét a csapat kispadján.

Az 55 éves osztrák szakember korábban a Bajnokok Ligája csoportkörébe vezette a Borussia Dortmund együttesét, a Kölnt a német másodosztályból a Bundesligába juttatta, most pedig az Austria Wien csapatától érkezik a zöld-fehérekhez.

„A Ferencvárost mindenki ismeri Ausztriában, itt is tudják az emberek, hogy a leghíresebb és legnépszerűbb egyesület Magyarországon. Ami a jelent illeti, úgy gondolom, ez a klub életének egyik legsikeresebb időszaka. Nagy önbizalma van a csapatnak, amely a bajnokságot is megnyerte és a Bajnokok Ligájában is szerepelhetett” – nyilatkozta az új vezetőedző a FradiMédiának.

Peter Stöger a futballfilozófiájáról is elárult részleteket: „Az NB I-ben nagyon támadó szellemű játékot szeretnék játszani, mert tudom, hogy nekünk van a legjobb keretünk és bajnokságot kell nyernünk. Az európai kupaporondon már más típusú játékra lehet szükség, ott biztos, hogy más döntéseket is kell hoznunk, és lesz mérkőzés, amikor kontráznunk kell. Nemzetközi szinten sok minden függ attól is, hogy milyen ellenféllel kerülsz szembe.”

További tartalmak

Kapcsolódó hírek