Musorujsag
Élő Eredmények

Feczesin szervezete jól reagált a kezelésekre, hamarosan csatlakozhat társaihoz

Feczesin szervezete jól reagált a kezelésekre, hamarosan csatlakozhat társaihoz

Vasas FC
A Merkantil Bank Ligában szereplő Vasas a klub oldalán adott tájékoztatást támadója, Feczesin Róbert állapotáról, aki üzent is az érte aggódó szurkolóknak.

A 35 éves támadó április közepén szédülés és végtagzsibbadás miatt került kórházba. Feczesin folyamatos megfigyelés alatt áll, szervezete jól reagált a kezelésekre.

„Köszönöm, hogy ennyien érdeklődtetek, hálás vagyok a rengeteg támogató üzenetért, amit az elmúlt hetekben kaptam, ezek egytől-egyig erőt adtak. Nem volt könnyű tudomásul vennem, hogy a bajnokság legfontosabb szakaszában nem állhattam a csapat rendelkezésére, de elfogadtam, hogy az egészségem és a jövőm érdekében nem lehettem pályán. Mindenkit megijesztettek a történtek, ezért természetes, hogy óvatos voltam, ahogy a klubom számára is az volt a prioritás, hogy rendben legyek. Rengeteg vizsgálaton estem át, mellette volt egy kisebb, de elengedhetetlen beavatkozás is, amit elvégeztek rajtam. Az orvosok mindvégig biztattak, hogy amennyiben minden a terv szerint halad, akkor a felkészülés alatt csatlakozhatok a csapathoz. Hála istennek, eddig minden jól alakult, így már végzem a rehabilitációt és semmi akadálya annak, hogy hamarosan beszálljak a közös munkába is. Ilyen krízishelyzetben természetesen a család nyújtja a vigaszt, az ő szeretetük nélkül nehezebben vészeltem volna át ezt az időszakot, éppen emiatt ugyanúgy köszönetet kell mondanom a Vasas-családnak is, a vezetőségnek, a szakmai és egészségügyi stábnak, a csapattársaknak, no és persze a szurkolóknak, hogy mindvégig mögöttem álltak és éreztették velem: várnak vissza! Mi mást mondhatnék: JÖVÖK!” – nyilatkozta Feczesin Róbert a vasasfc.hu-nak.

Borítókép: Feczesin Róbert (Fotó: Vasas FC)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Müller szereplése kérdéses a magyarok ellen
A német labdarúgó-válogatott négy játékosa is kihagyta a hétfői edzés, de közülük csak Thomas Müller szereplése kérdéses szerdán a magyarok elleni Európa-bajnoki mérkőzésén.
Külföldi futball
Mutatjuk, hogy lehet csoportharmadikként továbbjutni és ellenfelet kapni
Az utolsó fordulójában járunk az Európa-bajnokság csoportkörének. A 24 csapatos mezőnyből 16 marad állva, ami azt jelenti, hogy négy legjobb csoportharmadik is továbbjut. Az alábbiakban összefoglaljuk, mi dönt a harmadikok között, illetve hogy hogyan alakulnak a párosítások.
Külföldi futball