Musorujsag
Élő Eredmények

Szabics bosszús: Ezt a mérkőzést le kellett volna tudnunk hozni

Szabics bosszús: Ezt a mérkőzést le kellett volna tudnunk hozni

M4 Sport
A kihagyott helyzetek és az előny elvesztegetése miatt elégedetlenkedett Szabics Imre, a Mol Fehérvár vezetőedzője az Ararat Jereván ellen 1-1-re végződő Európai Konferencia-liga-selejtező után.

Nemzetközi szinten ha egy mélyen védekező csapat ellen ilyen komoly helyzeteket ki tudunk alakítani, azokat ki kell használni. – kezdte az értékelését.– Mert az ellenfélnek van egy nagyon gyors csatára, teljes benne van a mérkőzésben az, hogy kontrákból helyzetük lesz, ez törvényszerű. Ha az ember nem használja ki a lehetőségeit, akkor ezt meg fogja büntetni a sors.”

Azt pedig különösen fájlalja, hogy nem őrizték meg a nehezen megszerzett előnyüket. „Felnőttebb módon kell futballoznunk. Ezt a mérkőzést le kellett volna tudnunk hozni egy nullára. Ez az ami bosszant.”

Előzetesen azt ígérte, csak indokolt esetben cseréli be az Európa-bajnokságot megjárt labdarúgóit, és egyórányi játék után érezte úgy, szükség van rájuk. Úgy gondolja lendítettek a beállásukkal. Az új igazolások jó bemutatkozásának – Luftnerének és a gólt szerző Heisterének – örült azért.

„Ha ezt a mérkőzést lehozzuk, semmi probléma nem lett volna” – összegzett Szabics, hozzátéve, hogy a továbbjutás kiharcolásához megvan a minőség a Fehérvárban.

A jereváni visszavágót jövő csütörtökön élőben közvetítjük az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

Borítókép: Székesfehérvár, 2021. július 8. Alik Arakelyan, az Ararat Jereván (j) és Marcel Heister, a MOL Fehérvár FC játékosa a labdarúgó Konferencia Liga selejtezőjében játszott MOL Fehérvár FC - Ararat Jereván mérkőzésen a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó stadionban 2021. július 8-án. MTI/MTI Fotószerkesztőség/Illyés Tibor

További tartalmak