Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Portugáliából hazatérő Bobál Gergely a másodosztályban folytatja pályafutását

A Portugáliából hazatérő Bobál Gergely a másodosztályban folytatja pályafutását

m4sport.hu
A Merkantil Bank Ligában szereplő Vasas labdarúgócsapata a klub oldalán jelentette be, hogy leigazolta az elmúlt egy évben Portugáliában futballozó Bobál Gergelyt.

A 25 éves labdarúgó az angyalföldiek utánpótlásában is nevelkedett, majd megfordult a Budapest Honvéd FC, a ZTE, a Gyirmót FC Győr és az Aqvital FC Csákvár, a német VfL Wolfsburg és a portugál CD Nacional csapatánál is.

“A korábban a Vasas Kubala Akadémián is nevelkedett Bobál Gergely megfelelő fizikai adottságokkal rendelkező klasszikus befejező csatár, aki labdarúgóként a legjobb korban van. A 2019/20-as szezonban már bebizonyosodott, hogy eredményes támadó párost képesek alkotni Radó Andrással. A portugáliai szerződését két napja bontotta fel, így szabadon igazolható játékosként tudtuk őt szerződtetni” – nyilatkozta Nagy Miklós sportigazgató a vasasfc.hu-n.

“Közel három évet töltöttem Angyalföldön korábban, sok szép emlék köt ide az utánpótlásból, sikerek, győzelmek, így jó érzés ide visszatérni. Az elmúlt másfél évben egy olyan folyamat bontakozott ki Angyalföldön, ami számomra nagyon szimpatikus, aminek szeretnék a részese lenni, s újra élvezni a játékot. A Vasasnak az élvonalban a helye, bízom benne, hogy én is hozzá tudom segíteni a klubot a sikeres jövőhöz” – mondta Bobál Gergely.

Borítókép: Bobál Gergely a Vasasban folytatja pályafutását (Fotó: vasasfc.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek