Musorujsag
Élő Eredmények

Az olasz másodosztályból érkezett csatár Fehérvárra

Az olasz másodosztályból érkezett csatár Fehérvárra

m4sport.hu
A gambiai Lamin Jallow az olasz másodosztályban szereplő Vicenza együttesétől kölcsönben, vételi opcióval érkezett a MOL Fehérvár csapatához.

A 25 éves támadó a Chievo színeiben a Serie A-ban is bemutatkozhatott, majd négy és fél évet töltött az olasz másodosztályban a Trapani, a Cesena, a Salernitana és a Vicenza együttesében, összesen 128 bajnoki, 28 gól és 12 gólpassz fűződik a nevéhez – írta a molfehervarfc.hu.

Lamin Jallow a gambiai válogatottban 14 alkalommal szerepelt és egy gólt szerzett.

„Lamint már korábban is figyelte a szakmai stáb, azonban miután a Vidihez kerültem, kicsit lelassult maga a folyamat, hiszen én is szerettem volna meggyőződni arról, hogy megvannak benne azok a kvalitások, amelyek hasznosak lehetnek a csapat számára. Úgy ítéljük meg, hogy sebességével, fizikai felépítésével mindenképpen sokat tud majd hozzátenni a támadójátékunkhoz, valamint növeli a vezetőedző variációs lehetőségeit is” – mondta a klub új igazolásáról Sallói István sportigazgató.

Borítókép: Lamin Jallow (Fotó: MOL Fehérvár FC)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Guzmics Richárd hét év után visszatért a Haladáshoz
A labdarúgó NB II-ben szereplő Haladás három új labdarúgó, Guzmics Richárd, Tóth-Gábor Kristóf, Monori Norbert érkezését jelentette be. A szombathelyi klub emellett arról is beszámolt, hogy az együttestől távozik Dragóner Filip.
Magyar futball