Musorujsag
Élő Eredmények

Szoboszlai pályára léphet Andorra ellen

Szoboszlai pályára léphet Andorra ellen

m4sport.hu
Egyelőre sok a kérdőjel a magyar labdarúgó-válogatott összeállítását illetően az Andorra elleni mérkőzés előtt, de Szoboszlai maradhat.

Marco Rossi szövetségi kapitány az Albánia ellen elszenvedett 1-0-s vereséget követő sajtótájékoztatón mondta el, hogy a válogatott három lipcsei légiósa, Szoboszlai Dominik, Gulácsi Péter és Willi Orbán visszatérnek a klubhoz, így egyikük sem játszhat szerdán Andorra ellen.

Ez azonban csak részben igaz, hiszen Gulácsit az Albánia elleni meccs félidejében le kellett cserélni, Orbán pedig megkapta második sárga lapját, így eltiltás miatt nem szerepelhetne.

Szoboszlai Dominik az Andorra elleni meccsen is segíteni szeretné a válogatottat, így azt kérte klubjától, hogy szerdán is a csapat rendelkezésére állhasson. Klubja támogatta kérését, így Marco Rossi számíthat rá szerdán.

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán, Andorra ellen lép pályára a Puskás Ferenc Arénában. A mérkőzést 20:45-től az M4 Sporton és az m4sport.hu-n követhetik élőben.

A Bundesliga előző idényében második Leipzigre rangadó vár hétvégén, ugyanis szombaton a címvédő Bayern Münchent fogadja.

 

Borítókép: MTI/EPA/Malton Dibra

További tartalmak