Musorujsag
Élő Eredmények

Felcsúton is nyerni tudott a szezont remekül kezdő Kisvárda

Felcsúton is nyerni tudott a szezont remekül kezdő Kisvárda

m4sport.hu
Kiegyenlített mérkőzésen egy hatalmas védelmi hiba döntött, Bumba pedig élt a lehetőséggel.

Az éllovas Kisvárda 1-0-ra nyert a Puskás Akadémia FC otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának vasárnapi mérkőzésén.

OTP Bank Liga, 6. forduló:
Puskás Akadémia FC – Kisvárda Master Good 0-1 (0-1)
Pancho Aréna v.: Farkas Á.
gólszerző: Bumba (42.)
sárga lap: Deutsch L. (38.), illetve Ötvös (30.), Simovic (37.), Bumba (72.)

Puskás Akadémia:
Tóth B. – Szolnoki, Stronati, Spandler, Deutsch L. (Gera D., a szünetben) – Favorov (Csirmaz, 79.), van Nieff (Komáromi, a szünetben) – Plsek, Baluta (Corbu, 66.), Nagy Zs. – Puljic (Géresi, a szünetben)
Kisvárda:
Dombó – Melnyik, Cirkovic, Prenga, Leoni – Ötvös (Zlicic, 68.), Simovic, Karabeljov (Lucas, 81.) – Bumba, Navrátil (Camaj, 75.) – Mesanovic

Kiegyenlített játékot hozott a listavezető felcsúti vendégjátékának első negyedórája, aztán rákapcsoltak a csapatok és felváltva veszélyeztették egymás kapuját. A Kisvárda állt közelebb a gólhoz, és a szünet előtt meg is szerezte a vezetést: egy védelmi hiba után Claudiu Bumba volt eredményes.

Félidőben hármat cserélt a Puskás Akadémia, mégis a vendégeknek volt több lehetőségük. A végéhez közeledve a felcsútiak mindent elkövettek az egyenlítés érdekében, de sok hiba csúszott a játékukba. A Kisvárda mindvégig stabilan védekezett és begyűjtötte a három bajnoki pontot.

További tartalmak