Musorujsag
Élő Eredmények

Megbosszulta magát a kihagyott büntető, komikus góllal győzött az MTK

Megbosszulta magát a kihagyott büntető, komikus góllal győzött az MTK

m4sport.hu
Az OTP Bank Liga 7. fordulójának szombati első mérkőzésén otthon tartotta a három pontot az MTK. Büntetőt lőhetett a Mezőkövesd a 69. percben, de Marian Jurina lövését Milan Mijatovic kapus védeni tudta.

Az első félidőben az MTK jóval közelebb állt a vezetés megszerzéséhez, de a kék-fehérek több nagy gólhelyzetet is kihagytak. Pintér Attila, a vendégek vezetőedzője érthetően elégedetlen volt csapata teljesítményével, így a szünetben hármat is cserélt. Ennek nyomán javult is a Mezőkövesd játéka, és a 61. percben büntetőhöz jutott, Jurina azonban hibázott. A kék-fehérek ekkor már jóval kevésbé voltak veszélyesek, csak az utolsó tíz percben tudtak riválisuk fölé kerekedni, végül egy elképesztően szerencsés góllal – a védő Miovski lábára rúgta a labdát, ami védhetetlenül pattant a bal alsóba – otthon tartották a három pontot.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
MTK Budapest-Mezőkövesd Zsóry FC 1-0 (0-0)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1537 néző, v.: Farkas Á.
gólszerző: Miovski (89.)
sárga lap: Balázs B. (60.), Kovácsréti (75.), Varju (80.), Vancsa (89.), illetve Farkas D. (37.), Cseri (40.), Katanec (59.), Besirovic (70.)

MTK Budapest:
Mijatovic – Balázs B. (Varju, 62.), Perkovic, Nagy Zs. (Ferreira, 11.), Nagy B. – Weir, Ramadani (Dimitrov, 62.), Kosznovszky (Mezei, 76.) – Kovácsréti (Vancsa, 76.), Miovski, Grozav

Mezőkövesd Zsóry FC:
Piscitelli – Farkas D. (Madarász, a szünetben), Baki, Katanec (Calcan, 92.), Derekas – Cseri (Cseke, a szünetben), Kocsis G., Besirovic, Nagy D. – Vutov (Drazic, a szünetben), Jurina (Vojtus, 82.)

A mérkőzést követő értékelések:

Borítókép: m4sport.hu

További tartalmak