Musorujsag
Élő Eredmények

A Mezőkövesd szerződést bontott Pintér Attilával

A Mezőkövesd szerződést bontott Pintér Attilával

m4sport.hu
Az OTP Bank Ligában szereplő Mezőkövesd Zsóry FC vezetősége közleményt adott ki, miszerint közös megegyezéssel szerződést bontott a csapat vezetőedzőjével, Pintér Attilával.

A klub közleménye:

„Klubunk a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott Pintér Attila vezetőedzővel. Utódjáról hamarosan intézkedünk, a további információkról értesítjük szurkolóinkat.

Pintér Attilának és stábjának ezúton is köszönjük a Mezőkövesd Zsóry FC-nél végzett tevékenységét, eredményeit, további pályafutásához sok sikert kívánunk!”

Az M4 Sport információi szerint az 55 éves szakember lehetséges utódja Supka Attila lehet, aki legutóbb idén májusig a Kisvárdát vezette.

A Mezőkövesd a legutóbbi fordulóban a Puskás Akadémiától szenvedett vereséget, így már hat forduló óta nyeretlen és visszacsúszott a bajnokság 10. helyére, mindössze két ponttal megelőzve a már kieső helyen álló Gyirmótot.

Az 55 esztendős szakember 2020 novemberében tért vissza Kövesdre, Kuttor Attilát váltva, és 34 tétmérkőzésen irányította az együttest, amellyel 13 győzelmet, 9 döntetlent és 12 vereséget jegyzett, találkozónként átlagosan 1.41 pontot szerzett, az előző idényt pedig a nyolcadik helyen zárta az NB I-ben.

Pintér korábban 2015 decembere és 2016 decembere között már irányította a kövesdieket, ekkor 37 mérkőzésen ült a kispadon.

Edzőváltások a labdarúgó OTP Bank Liga 2021/22-es idényében:

2021. október 4. – MTK: Giovanni Costantino helyett ideiglenesen Teodoru Vaszilisz
2021. október 4. – Mezőkövesd: Pintér Attila helyett?

Borítókép: Pintér Attila (MTI/Szigetváry Zsolt)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek