Musorujsag
Élő Eredmények
×

Pattanásig feszült tizenegyespárbaj a telki edzőközpontban - videó

m4sport.hu
A magyar labdarúgó-válogatott a telki edzőközpontban készül az októberi, albánok és angolok elleni világbajnoki selejtezőkre. Az mlsztv Instagram-oldala osztott meg egy hangulatos videót, amelyben betekintést nyerhetünk a tréningezés legjobb pillanataiba és egy drámai tizenegyespárbajba.

A magyar labdarúgó-válogatott október 9-én Albániát fogadja zárt kapuk mögött, majd három nappal később Angliába látogat.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

És most képzeljük el Pepét, amint éppen félénk...
A ma már 38 éves, 121-szeres portugál válogatott Pepe 2007-ben igazolt a Portótól a Real Madridhoz. Az ekkor már a királyiak játékosa, az aranylabdás belsővédő, Fabio Cannavaro egy AS-nek adott interjúban beszélt első élményeiről a luzitánok kőkemény hátvédjével.
Külföldi bajnokságok
Kalmár Zsolt: Januárban újra olyan formában szeretnék lenni, hogy felkeltsem a topklubok figyelmét
A térdsérüléséből lassan teljesen felépülő Kalmár Zsolt az m4sport.hu-nak adott interjújában elmondta, már nagyon szemez a focicipőjével és februárban klubcsapatában, márciusban pedig már a válogatottban is újra pályára lépne, ebben pedig a profi szakembergárda mellett egy tündéri kis segítsége is akad a visszapillantók rémének.
Magyar válogatott
Sainz is megkapja a Ferrari új erőforrását
A hétvégi Török Nagydíjon a Ferrari spanyolja, Carlos Sainz is megkapja az újfejlesztésű erőforrását, és a negyedik motorcseréért járó hátrasorolásos büntetést is, a futamnak tehát csak a rajtrács végéről vághat majd neki.
Forma–1