Musorujsag
Élő Eredmények

Franck Boli visszatért a Ferencváros első csapatához

Franck Boli visszatért a Ferencváros első csapatához

m4sport.hu/fradi.hu
Franck Bolira ismét számít az edzéseken Peter Stöger, a FTC osztrák vezetőedzője. A csatár akár már a ZTE elleni bajnokin is bevethető lesz.

Az elefántcsontparti válogatott támadó szeptember elején került ki bajnoki címvédő Ferencváros keretéből, azóta az NB III-ban szereplő B csapatban edzett és játszott. A 27 esztendős csatár most újra lehetőséget kap Peter Stögertől a bizonyításra.

„Mivel nem először volt probléma Franck Bolival, meg kellett hoznunk a döntést, hogy néhány hétig nem edzhet az első kerettel. Tudtuk, hogy a csapat ezzel veszít a minőségéből, de mindenki számára egyértelművé szerettük volna tenni, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyek nem maradhatnak következmények nélkül. Ez a teljes keret szempontjából is fontos volt. Hogy Franck kerettag lesz-e a Zalaegerszeg elleni mérkőzésen? Meglátjuk, bármi megtörténhet. A meccs hetében mindenesetre már újra számítok rá az edzéseken, így elképzelhető, hogy a szombati bajnoki találkozó keretében is helyet kap majd” – mondta Peter Stöger.

Osztrák vezetőedzőhöz hasonlóan Hajnal Tamás is kiemelte, fájó, de szükségszerű lépés volt a játékos büntetése.

„A csapat érdekeit figyelembe véve akkor ez volt a legjobb döntés. Ezt Franck is tudja, beszéltünk vele, megértette mi miért történt. Azóta eltelt egy kis idő, a múltat lezártuk, mindenki előre tekint. Mindannyian reméljük, hogy céljaink elérésében Franck is fontos szerephez juthat. Teljesen a saját kezében van a sorsa, tisztában van azzal, hogy csak rajta múlik, hogy ismét kivívja a vezetőedző bizalmát. Bízunk benne, hogy az edzéseken és a meccseken is meg tudja mutatni, milyen hasznos tagja a Ferencvárosnak” – nyilatkozta sportigazgatónk.

Borítókép: Franck Boli (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek