Musorujsag
Élő Eredmények
×

Sallai: Most beleadtunk apait-anyait; szívünket, lelkünket kitettük a pályára

Sallai: Most beleadtunk apait-anyait; szívünket, lelkünket kitettük a pályára

m4sport.hu | Romao André
Sallai Roland szerezte a magyar válogatott pontot érő gólját az angolok ellen a Wembleyben rendezett világbajnoki-selejtezőn az I csoportban. A támadó elégedett volt nemzeti csapatunk teljesítményével, és az eredménnyel, de tudja, hogy van még hova fejlődni, a titkát is tudni véli.

“Nagy jó érzés (hogy gólt szereztem), de azt hiszem sokkal fontosabb az, amit csapatként nyújtottunk, hogy egy gödörből egy kicsit ki tudtunk lábalni. Jó eredményt értünk el, de azt gondolom, hogy ez még mindig nem a realitás, játékban még sokat kell fejlődnünk, de ha ezt az alázatot és fegyelmezettséget tudjuk tartani a következő mérkőzésekre, akkor jó úton járunk. Az előző mérkőzéseken (az albánok ellen) kicsit hiányzott az említett fegyelmezettség és alázat, most viszont beleadtunk apait-anyait, szívünket és a lelkünket kitettük a pályára. Nagyon örülünk, hogy el tudtunk hozni innen egy pontot, készülünk a következő két mérkőzésre. Tartanunk kell a fegyelmet, be kell tartanunk a taktikai utasításokat a kapitánytól. Ezt kell követni és akkor ilyen eredményekre lehetünk képesek.” – kezdte Sallai Roland, a magyar gól szerzője az angolok elleni 1-1-re végződött világbajnoki-selejtezőn a Wembleyben.

Korábban Sallai már kihagyott büntetőt, így külön bátorság kellett ahhoz, hogy kedden este odaálljon és ilyen magabiztosan értékesítse.

“Éreztem magamban kellő önbizalmat. A múltkor kihagytam a büntetőt, úgyhogy most szerettem volna javítani, örülök, hogy így sikerült” – beszélt értékesített, pontot érő büntetőjéről a magyar támadó.

Borítókép: Sallai Roland (középen) (Fotó:MTI/Kovács Tamás)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Gareth Southgate: Minden elismerésem a magyaroké
A magyar labdarúgó válogatott kedden este a Wembleyben megmutatta, hogy van tartása, miután 1-1-es döntetlent játszott az angolokkal világbajnoki selejtező-mérkőzésen. Gareth Southgate, a háromoroszlánosok szövetségi kapitánya csalódott volt csapata játékával, ugyanakkor kalapot emelt a Marco Rossi vezette nemzeti csapatunk előtt, amely végig fegyelmezetten és bátran játszott.
Válogatott futball
Bravúr a Wembleyben: a magyar válogatott 1–1-et játszott Angliával
A magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott a vb-selejtező 8.fordulójában Anglia vendégeként a londoni Wembley Stadionban. Sallai Rolland büntetőből szerzett találatára John Stones válaszolt. A bravúros pontszerzés ellenére a magyar csapat két fordulóval a sorozat vége előtt csoportja negyedik helyén áll.
Magyar válogatott