Musorujsag
Élő Eredmények
×

Balogh Botondot „megütötte” a Wembley

Balogh Botondot „megütötte” a Wembley

mti
Nem lépett pályára kedden a Wembley Stadionban, de Balogh Botond számára így is felejthetetlen élmény volt, hogy ott lehetett a magyar labdarúgó-válogatott keretében az angolok ellen 1–1-re végződött világbajnoki selejtezőn.

„Hihetetlen érzés volt ott lenni, egy kicsit meg is ütött, amikor hétfőn kisétáltunk a fűre. Elraktároztam ezeket a pillanatokat, hiszen nem mindenkinek adatik meg, hogy első alkalommal a Wembley Stadionban lehet kerettag a válogatottban” – mondta az M1-nek nyilatkozva az olasz másodosztályban szereplő Parma védője.

Balogh megjegyezte, jól sikerült a felkészülése és az első bajnokin pályára is lépett, azonban combsérülést szenvedett és igazán még csak az elmúlt két hétben tudott teljes értékű munkát végezni.

A 19 éves futballista – aki Botka Endre eltiltása és Willi Orbán hiánya miatt került fel a felnőttek közé – elmondta, végre százszázalékos állapotban érzi magát, de lépésről lépésre szeretne haladni. A legfontosabb célja most az, hogy klubjában minél több percet töltsön a pályán, a nemzeti csapatba pedig – igaz, még négy évet játszhatna az U21-esek között – bármikor szívesen menne.

Borítókép: Balogh Botond (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

További tartalmak