Musorujsag
Élő Eredmények

Bognár Györgyöt 350 000 forintra büntette az MLSZ

Bognár Györgyöt 350 000 forintra büntette az MLSZ

m4sport.hu
A szakember szerint hiába a VAR, a Fradi elleni meccsen a játékvezetés nem volt korrekt.

A labdarúgó OTP Bank Liga, 8.fordulójában a Ferencváros 3-1-re nyert a Paks vendégeként. A találkozó után Bognár György, a paksiak vezetőedzője szerint a játékvezetők a végeredményt befolyásoló hibákat vétettek a találkozón.

„Mindig a Fradi javára tévednek ellenünk. VAR ide, VAR oda, sajnos azt kell mondjam, hogy ezek sokszor manipulált tévedések, a vonalhúzások is, volt már rá példa ebben a szezonban. Szélpál kiállításával belenyúltak a meccsbe, még azt is kétlem, hogy szabálytalankodott, de hogy nem sárga lap, abban biztos vagyok, mert semmi szándékosság nem volt benne. Ha a 22-23. percben Civicnek és Besicnek mondta a játékvezető, hogy ez volt az utolsó, akkor miért nem őket állította ki két sárga lappal? VAR ide, VAR oda, ez most nem volt korrekt” – mondta az M4 Sportnak a mérkőzés után a paksi edző.

A Magyar Labdarúgó Szövetség vizsgálatot rendelt el Bognár mérkőzés utáni nyilatkozata miatt, amire a szakember közleményben reagált. Kiemelte, ragaszkodik a saját véleményéhez, nem hagyja, hogy az MLSZ cenzúrázza a mondanivalóját.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága október 14-i ülésén a szakembert fegyelmezési múltjára is figyelemmel 350 000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte. Az indoklás szerint az FTC elleni bajnoki mérkőzés után adott nyilatkozatában a játékvezetést szándékos elfogultsággal vádolta, ami alkalmas volt arra, hogy a szövetséggel szembeni bizalmat megingassa.

Borítókép: paksifc.hu

További tartalmak