Musorujsag
Élő Eredmények
×

Nagy csetepaté végén Nagy Dominik piros lapot kapott

Nagy csetepaté végén Nagy Dominik piros lapot kapott

m4sport.hu | Romao André
Az OTP Bank Liga 11. fordulójában a Honvéd a 21. percben, 1-0-s vezetésnél emberhátrányba került, miután Bogár Gergő egy tömegjelenet után felmutatta a piros lapot Nagy Dominiknek. Elsőre a játékvezető ítélete kicsit szigorúnak tűnik, ahogyan az is felmerülhet a jelenetet látva, miért csak a fővárosiak támadójának tettét bírálta ilyen keményen a bíró.

A Puskás Akadémia- Honvéd bajnoki 21. percében tumultuózus jelenet alakult ki, aminek a végén a Honvéd emberhátrányba került.

Az egész eset úgy indult, hogy Machacht (Honvéd) ketten is alaposan megdolgozták. Először Nagy Zsolt rúgott bele egy nagyot, a következő pillanatban Baluta sem kímélte, a francia szélső nem bírta ki lábon az atrocitásokat.

Ekkor több Honvéd-játékos is a füvön fetrengő csapattárs védelmére kelt, köztük Nagy Dominik, aki nemes egyszerűséggel a nyakánál fogva vonta félre a hazaiak román légiósát, Balutát.

Maga a megmozdulás nem tűnt annyira durvának, ráadásul a felek hamar szétváltak (Nagy és Baluta) és nem is úgy tűnt, hogy nagyon haragszanak egymásra. Miután a kedélyek elcsitultak, Bogár Gergő magához hívta – a Machcach ellen kőkeményen szabálytalankodó – Balutát, és a csetepatéba beavatkozó Nagy Dominikot. Előbbi sárgát, utóbbi piros lapot kapott, mehetett zuhanyozni. A pályáról lefele menet a piros-feketék játékosa láthatóan nem nagyon értette a döntést.

A Puskás Akadémiának még a szünet előtt sikerült egyenlítenie a tíz emberrel játszó Honvéd ellen.

További tartalmak