Musorujsag
Élő Eredmények

San Marinó-i és andorrai van, magyar egy szál sincs a vb-selejtezőcsoportunk álomcsapatában

San Marinó-i és andorrai van, magyar egy szál sincs a vb-selejtezőcsoportunk álomcsapatában

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A Whoscored a meccseken kapott értékelések alapján összeállította az I csoport álomcsapatát, melyben természetesen angol fölény van és a lengyel Robert Lewandowski sem maradhatott ki, két meglepetés azonban van az együttesben, melyben sajnos hiába keresünk magyart.

Hogy csatárposzton a mi csoportunk volt az egyik legerősebb, az talán már a selejtezősorozat kezdetén sem volt meglepő, hiszen Anglia és Lengyelorszég révén Európa legfélelmetesebb csatárai közül kettő, Harry Kane és Robert Lewandowski is pályára lépett a küzdelmek során. Mit pályára léptek, termeltek is szépen, utóbbi nyolc góljával 3. lett a selejtezősorozat góllövőlistáján, míg előbbi 12-vel a legeredményesebbként zárt, így az ő helyük megkérdőjelezhetetlen a csapatban, melybe még öt angol és két lengyel került be.

Így két hely maradt az együttesben, ám hiába Gulácsi Péter Európa egyik legjobb kapusa,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

és hiába Szalai Attila bravúros teljesítménye, magyar nem került az együttesbe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

Az I csoport álomcsapatának kapujába a San Marinó-i Elia Benedettini került, aki bár 46 gólt kapott a vb-selejtezők alatt, védenivalója is akadt szép számmal, így talán nem csoda, hogy a kapusok közül ő kapta a legjobb értékelést a Whoscoredtól.

A másik meglepetésember az andorraiak középhátvádje, Marc Vales, aki a selejtezőcsoportunkban pályára lépett játékosok közül a 7. legjobb értékelést kapta.

Borítókép: MTI/Kovács Tamás

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Hajdú B. István: Ha nincs az a rossz perc a lengyelek ellen...
Az M4 Sport 2015-ös indulása óta a magyar labdarúgó-válogatott mondhatni kéz a kézben jár Hajdú B. Istvánnal, a csatorna népszerű kommentátora ugyanis egy-egy kivételt leszámítva az együttes minden találkozóján ott ült a közvetítőállásban.
Magyar futball
Újabb történelmi bejelentés: 2028-ig az M4 Sport a magyar labdarúgó-válogatott és a következő két Eb kizárólagos otthona
Történelmi megállapodást kötött az MTVA és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), amelynek értelmében 2028-ig az M4 Sport lesz a magyar labdarúgó-válogatott, valamint a következő két Európa-bajnokság kizárólagos hazai közvetítője. Az UEFA EURO 2024 és 2028 valamennyi mérkőzése mellett az UEFA Nemzetek Ligája döntőjét is közvetíti a közszolgálati sportcsatorna.
Magyar futball