Musorujsag
Élő Eredmények
×

Márton Gábor: Ez a kiállítástól kezdve értékelhetetlen volt

Márton Gábor: Ez a kiállítástól kezdve értékelhetetlen volt

m4sport.hu | Dezső Márkó
Nem sikerült jól Márton Gábor bemutatkozása az MTK kispadján: a második félidőben emberelőnyben futballozó Kisvárda ötgólos győzelmet aratott a vendég MTK Budapest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén. A mérkőzés után a két együttes edzője és a vendégek egy játékosa nyilatkozott.

„Nem mondom, hogy jobbak voltunk az első félidőben, de megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre. Nem tudtuk őket kihasználni, az ellenfél viszont igen. A kiállítás után ez már egy edzőmeccs volt, onnantól kezdve értékelhetetlen”– vallotta letörten Márton Gábor a találkozó után.

Az eredményre szerinte nem lehet mit mondani, el kell fogadni.

„Három-négy napja vagyunk együtt, azt kértem, hogy előrefelé több rizikót vállaljunk, az átvételeknél próbáljunk többet előrefordulni. Az eredményről nem kell magyarázkodni, nincs rá mit mondani. Fel kell állni, dolgozunk tovább.”

Márton mellett a hazaiak megbízott vezetőedzője, Erős Gábor is értékelt.

„Nem mondanám, hogy az első pillanattól kezdve eldőlt a mérkőzés, de tény, hogy jól kezdtük. Az első gól után jött a kiállítás, utána a srácok már nagyon élvezték a játékot, gyönyörű gólokat lőttek, hatalmas gratuláció nekik. Még három mérkőzés van a megbízatásomból, csináljuk tovább a dolgunkat.”

 

 

 

További tartalmak