Musorujsag
Élő Eredmények
×

Szabics: Meggyőző volt ez a győzelem emberhátrányban is

Szabics: Meggyőző volt ez a győzelem emberhátrányban is

m4sport.hu | Romao André
Az OTP Bank Liga 14. fordulójában a MOL Fehérvár még úgy is magabiztosan győzte le a kiesés elkerüléséért küzdő Gyirmótot, hogy a 37. perctől emberhátrányban játszott, Visar Musliu kiállítása miatt.

A MOL Fehérvár FC teljesen megérdemelt, 3-1-s győzelmet aratott a Gyirmót felett az OTP Bank Liga 14. fordulójában, pedig az összecsapás több mint felét emberhátrányban játszotta.

Szabics Imre, a Vidi vezetőedzője érthetően elégedett volt csapata teljesítményével és hozzáállásával, Csertői Aurél, a vendégek szakvezetője nagyon sportszerűen ismerte el, hogy az ellenfél egyértelműen jobb volt.

„Nagyon örülünk (a győzelemnek) és nagyon büszke vagyok a csapatra, ahogyan az összes játékos büszke lehet magára. Nagy fegyvertény, mert nagyon meggyőző volt ez a győzelem még emberhátrányban is” – értékelt Szabics Imre.

„Jobb csapat a Vidi, bebizonyította. Volt lehetőségünk, volt egy olyan lehetséges forgatókönyve ennek a mérkőzésnek, hogy pontot vagy akár pontokat tudunk szerezni. Sajnos, gondolkodni is kell ebben a játékban: kiállítanak az ellenféltől, erre csinálunk egy tizenegyest, ez nem nekünk kedvezett, de látszott, hogy az ellenfélnél jó focisták voltak, gyorsabbak nálunk. Nem tudtunk olyan helyzeteket kialakítani, amelyek százszázalékosak voltak, mert nagyon jól is védekeztek. Nem látszott a emberfölény” – értékelte a mérkőzést Csertői Aurél.

Borítókép: Szabics Imre ((m4sport.hu)

További tartalmak