Musorujsag
Élő Eredmények
×

Hornyák Zsolt: Szolnoki Roland életveszélyes, így edz, így játszik

Hornyák Zsolt: Szolnoki Roland életveszélyes, így edz, így játszik

m4sport.hu | Dezső Márkó
A Ferencváros labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott a vendég Puskás Akadémiával az OTP Bank Liga 15. fordulójának szombati játéknapján, a találkozó után a két vezetőedző, Peter Stöger és Hornyák Zsolt, valamint két futballista, Marko Marin és Gera Dániel értékelt.

A hazaiak trénere, Peter Stöger kitért a hordággyal lehozott Eldar Civic sérülésére, majd a mérkőzés alakulására tért ki.

„Semmi konkrétat nem tudunk Civic állapotáról, jelenleg kórházban vizsgálják. A meccsen könnyelmű hibából kaptuk a gólt, visszahoztuk az ellenfelet a játékba. Voltak jó helyzeteink, az ellenfél kapusának pedig jó védései, így nem sikerült nyerni. Az utolsó percekben nagyon jó volt a támadásunk, megfelelőek voltak a beadások, de járathattuk volna gyorsabban a labdát.”

Arra a kérdésre, hogy a Fradi valóban tervezi-e egy támadójátékos leigazolását, így válaszolt:

„Meg vagyok elégedve a kerettel, ha megfelelő minőségben dolgoznak és jól játszanak, nem lesz semmi probléma, és Boli is visszakerült a keretbe.”

A Puskás Akadémia vezetőedzője, Hornyák Zsolt elégedett volt csapata hozzáállásával.

„Megdicsértem a játékosokat, megérdemlik a küzdőszellemért. A második félidőre változtattunk a stíluson, sajnos jött egy kiállítás, de a játékunkon nem változtatott. A példás hozzáállásért meg szeretném dicsérni a csapatot most itt mindenki előtt.”

A csapat jobbhátvédjét, Szolnoki Rolandot második sárgája után kiállították a 65. percben.

„Szolnokival kapcsolatban nem tudom, mikor veszélyesebb, amikor edzésen van, vagy amikor mérkőzésen játszik. Minden nap így edz, így játszik, ez életveszély nála. Kicsit hiányzik belőle a sebesség, szívvel küzd. A másik jobbhátvédünk sérült, így nem gondolkodtam azon, hogy lehozzam őt a pályáról az első sárga lapja után.”

Borítókép: Debrecen, 2021. október 24. Hornyák Zsolt, a felcsúti csapat vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC - Puskás Akadémia mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. október 24-én. A Puskás Akadémia 3-0-ra győzött. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak