Musorujsag
Élő Eredmények

Válogatott, magyar bajnok támadót igazolt a DVTK

Válogatott, magyar bajnok támadót igazolt a DVTK

m4sport.hu
Diósgyőrben folytatja pályafutását Eppel Márton nyolcszoros válogatott támadó, a 2016/2017-es idény gólkirálya.

A labdarúgó Merkantil Bank Liga élén álló Diósgyőr együttesében folytatja pályafutását Eppel Márton. A Honvéddal 2017-ben bajnoki címet és gólkirályi címet szerző támadó korábban megfordult Hollandiában, majd hosszabb magyarországi szereplés után Kazahsztánban is, ahonnan két bajnoki ezüstéremmel tért vissza Európába, ahol a Cercle Brugge játékosa lett. A legutóbbi másfél évet pedig a ismét a Honvédban töltötte.

Motivált vagyok, alig várom, hogy csatlakozzak új társaimhoz, és találkozzak a stábtagokkal! Benczés Miklós kitartóan hívott, és azt mutatta a DVTK, hogy mindenképpen szeretnének a csapatban látni, ami fontos számomra. A felvázolt tervek egy ambíciózus klub képét festették elém, amit alátámaszt a bajnoki tabella első helye is. Egyértelmű cél a feljutás, és most már többes szám első személyében is fogalmazhatok: egyértelmű célunk a feljutás” – mondta a klub honlapjának a nyolcszoros válogatott játékos.

Jó játékkal és gólokkal szeretne hozzájárulni a sikerekhez. Elárulta, egyik első diósgyőri emléke a régi stadionban szerzett duplája a Honvéd színeiben, az új DVTK Stadionban viszont még nem lépett pályára. Bízik benne, minél hamarabb megszerzi az első gólját immár diósgyőri mezben.

Eppel Márton nem csak tavasszal, hanem terveink szerint már ősszel, az NB I.-ben is hasznos tagja lehet a DVTK-nak. Lehetőséget biztosítunk neki, hogy újabb lendületet vegyen, cserében azt várjuk, hogy segítse feljutáshoz a DVTK-t. Bízom benne, hogy kölcsönösen előnyös lesz ez a kapcsolat! A szakmai stáb pedig újabb variációs lehetőséget kap, Könyves Norbert és Eppel Márton személyében akár két egykori válogatott támadót is pályára küldhetnek” – mondta Benczés Miklós Sportigazgató..

 

 

Borítókép: Eppel Márton (fotó: dvtk.hu)

További tartalmak