Musorujsag
Élő Eredmények
×

Nincs halasztás, az eredeti menetrend szerint folytatódik az OTP Bank Liga

Nincs halasztás, az eredeti menetrend szerint folytatódik az OTP Bank Liga

mti
A bajnokság folytatásának halasztását nem támogatta a klubok többsége, így az eredeti kiírás szerint folytatódnak az OTP Liga küzdelmei - a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) közlése szerint.

Az MLSZ a honlapján pénteken arról számolt be, hogy “a mérkőzések rendezésének feltételei továbbra is összhangban vannak a kormányzat egészségügyi intézkedéseivel, szigorú járványügyi protokollok, folyamatos tesztelés és körültekintő szervezési intézkedések megtartása mellett rendezhetők meg a sportesemények”.

A szövetség prioritásnak tekinti az egészség védelmét, a járvány terjedésének meggátolását és továbbra is finanszírozza a játékosok és stábtagok számára előírt rendszeres PCR-tesztelést – áll a közleményben, amely arra is kitér, hogy az MLSZ figyelemmel kíséri a járvány alakulását, és ha szükséges, gyors és hatékony intézkedéseket léptet életbe.

A bajnokság a 18. fordulóval folytatódik január 29-én és 30-án. Ezt megelőzően a negyedik körből elhalasztott Puskás Akadémia-Ferencváros mérkőzés pótlására kerül sor, 27-én.

Borítókép: Debrecen, 2021. december 12. Gróf Dávid, a Debrecen kapusa (b) és Aissa Laidouni, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában játszott Debreceni VSC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. december 12-én. MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak