Musorujsag
Élő Eredmények
×

Szlovák középpályást szerződtetett a Gyirmót

Szlovák középpályást szerződtetett a Gyirmót

m4sport.hu
A volt szlovák utánpótlás válogatott középpályás, Denis Ventura a román élvonalbeli Academica Clincentől érkezik Gyirmótra, miután szerződést bontott romániai klubjával.

A 26 éves, 182 centiméter magas középpályás Szlovákiában az FK Senica és SFK Sered csapatában összesen 112 élvonalbeli mérkőzésen szerepelt, és 6 gólt szerzett. Utána a román bajnokságban 52 mérkőzésen lépett pályára, kétszer volt eredményes.

Többször szerepelt a szlovák U18-as, később az U20-as utánpótlás válogatottban. A román bajnokság a legtöbb labdát szerző középpályások közé tartozott az elmúlt szezonban.

„Az őszi szereplés után egyértelmű volt, hogy csapatunkat több poszton szeretnénk megerősíteni, ennek keretében, folyamatos tárgyalások eredményeként igazoltuk le Denist a román élvonalból, aki stabilabbá teszi reményeink szerint a középpályánkat. Denis egy tapasztalt, két bajnokságban is az élvonalban szereplő középpályás, azt reméljük, hogy azokat az erényeket, amelyek a román élvonalban jellemezték Őt, nagyon sok labdát szerzett, stabilitást adott a csapatának, ezt nálunk is hasonlóképpen fogja érvényesíteni tavasszal.” – mondta az új igazolásról a Gyirmót szakmai igazgatója, Tamási Zsolt.

Borítókép: Denis Ventura (Forrás: gyirmotfc.hu)

További tartalmak