Musorujsag
Élő Eredmények
×

Csercseszov még nem találkozott minden Fradi-játékossal

Csercseszov még nem találkozott minden Fradi-játékossal

m4sport.hu
A koronavírus-járvány miatt elmaradt az edzőtábor, de még a napi edzések lebonyolítása sem egyszerű.

Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője hosszabb interjút adott az orosz Sport Expressznek. A december végén kinevezett szakember elmondta, tíz napja kezdték a munkát, de az első edzőmeccsük csak kétszer harminc perces lesz, mivel nincs elég játékosuk.

Az ulloi129.hu információi szerint tíz labdarúgó koronavírusos, míg három az Afrika-kupán van. Többen is vannak, akik csak fokozatosan tudnak bekapcsolódni a munkába, még idő, amíg teljes értékű edzést tud nekik tartani.

A szakember arról is beszámolt bármilyen furcsán is hangzik, nem találkozott még minden játékossal, mert többen is karanténban vannak. A szakmai munkát nehezíti, hogy hiába érkezik kész tervekkel az edzésre, sajnos mindig vannak újabb hiányzók.

A klub a külföldi edzőtáborát is lemondta, de Csercseszov szerint ha halasztják a bajnokságot, akkor el tudnak repülni edzőtáborba Törökországba vagy Spanyolországba.

A korábbi orosz szövetségi kapitány elárulta, hamarosan új támadó csatlakozik a kerethez. Annak származásáról azonban nem mondott többet. Sajtóhírek szerint ez a nigériai Fortune Bassey lehet, aki jelenleg a cseh Ceské Budejovice labdarúgója.

Borítókép: Sztanyiszlav Csercseszov (Fotó: fradi.hu)

További tartalmak