Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Fradi ellen tér vissza az Újpest szurkolótábora, a cél a változás kierőszakolása

A Fradi ellen tér vissza az Újpest szurkolótábora, a cél a változás kierőszakolása

m4sport.hu | Dezső Márkó
Az Újpest jégkorongozói szombat délután, labdarúgói pedig vasárnap este fogadják hazai pályán az ősi rivális Ferencvárost, így nem is adódhatna megfelelőbb alkalom arra, hogy az ultrák visszatérjenek a lelátóra.

Bár az Újpest szurkolótábora, az ultrákból álló Viola Fidelity – mint ahogy az elmúlt években oly sokszor – az utóbbi időben is reménykedett a tulajdonosváltásban, és hiába tűnt úgy, tényleg véget ér egy korszak az egyesületnél, Roderick Duchatelet egyelőre nem távozik. A tábor a 2017-ben bevezetett új címer, az átgondolatlannak vélt játékospolitika és a jövőkép hiánya miatti tiltakozása jeléül az előző szezonok alatt és az idei kiírásban is rendre távol marad a csapat mérkőzéseitől, de ahogy kisebb-nagyobb időközönként, úgy most is kivételt tesz, és néhány találkozó erejéig ismét a Megyeri úton fogja buzdítani a játékosokat.

„Mint minden lila, mi is sokáig reménykedtünk, hogy a tavaszi bajnokságra, már egy új tulajdonosi háttérrel vágunk neki. Tele volt vele a sajtó, mindenki biztos volt benne, hogy most már tényleg véget ér a belga korszak Újpesten. Már csak pár hét, pár nap, de egyelőre még mindig semmi, pedig 7 nap és itt a derbi” – jelent meg a szurkolók hivatalos Facebook-oldalán.

A Viola Fidelity a visszatéréssel az Újpest mögött rejlő erőt szeretné demonstrálni, emellett célja, hogy megmutassa egy esetleges új tulajdonosnak, hogy érdemes befektetni egy komoly és elszánt szurkolótáborral rendelkező klubba.

„Vasárnap este minden nehézség ellenére ott leszünk a Megyeri úton és hazahozzuk a hangulatot. Tartsatok velünk mind a két mérkőzésen!”

Az UTE-Ferencváros jégkorongmeccset szombaton 14:00-tól az M4 Sport+, az Újpest-Ferencváros labdarúgó-mérkőzést vasárnap 20:00-tól az M4 Sport élőben közvetíti.

Borítókép: MTI Fotó: Illyés Tibor

További tartalmak