Musorujsag
Élő Eredmények
×

Megvan Szabics Imre utódja, Michael Boris a MOL Fehérvár FC új vezetőedzője

Megvan Szabics Imre utódja, Michael Boris a MOL Fehérvár FC új vezetőedzője

m4sport.hu
A korábban az MTK-t irányító német szakember segítője a korábbi magyar válogatott támadó, Preisinger Sándor lesz

Szerdától Michael Boris irányítja a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik helyén álló MOL Fehérvár FC együttesét. Szerződése a 2021/2022-es szezon végéig szól, opciós joggal annak meghosszabbítására. A klub szerda délelőtt bontott szerződést a korábbi vezetőedzővel, Szabics Imrével.

“Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy múltú klub vezetőedzője lehetek. Sokat egyeztettünk a klubvezetéssel a megegyzés előtt, de nem volt nehéz döntés, hiszen a Vidiről mint egy, az elmúlt években hazai és nemzetközi színtéren is sikeres klubról beszélünk. Az elmúlt időszakban is követtem a magyar bajnokságot, az Újpestnek is láttam az előző mérkőzéseit, most a legfontosabb az, hogy a vasárnapi mérkőzésig megteremtsük az egységet és megtaláljuk a kulcsot az Újpest legyőzéséhez. A csapatban remek kvalitásokkal rendelkező játékosok vannak, ezt kell a pályán megmutatnunk, de biztos vagyok benne, hogy ez a keret képes sikereket elérni” – mondta a fehérváriak honlapjának a 46 esztendős szakember.

“Michael Borist régóta ismerjük, hiszen dolgozott a magyar utánpótlás-válogatottaknál, majd az MTK-val másodosztályú bajnoki címet nyert, az NB I-ben pedig intenzív, dinamikus futballt játszva és hetedik helyet elérve jó hírnevet szerzett magának Magyarországon. Úgy gondolom, most olyan edzőre van szükségünk, aki ismeri a mezőnyt és a csapatokat, így gyorsan tud reagálni, ezt látjuk Michaelben. Azt várjuk tőle, hogy állítsa újra győztes pályára a csapatot!” – nyilatkozta a klub sportigazgatója, Sallói István

Borítókép: fotó: molfehervarfc.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek