Musorujsag
Élő Eredmények

Csak kapufáig és meg nem adott gólig jutott a Honvéd, a Puskás még addig sem, de így is szerzett egy pontot

Csak kapufáig és meg nem adott gólig jutott a Honvéd, a Puskás még addig sem, de így is szerzett egy pontot

m4sport.hu
A hazaiak ugyan szereztek egy gólt, de azt a játékvezető - jogosan - nem adta meg, így Batikéknak be kellett érniük az egy ponttal. A Puskás három meccs óta nyeretlen.

A Budapest Honvéd a mérkőzés nagy részében mezőnyfölényben futballozott, mégis csak gól nélküli döntetlent játszott otthon a Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 22. forduló:
Budapest Honvéd FC-Puskás Akadémia FC 0-0
Bozsik Aréna, v.: Erdős
sárga lap: Nagy Zs. (4.), Van Nieff (39.), Komáromi (88.)
Budapest Honvéd:
Szappanos – Doka, Batik, Baráth, Tamás K. – Pantelic (Hidi, a szünetben), Kadiri – Nagy D. (Jónsson, 95.), Drazic (Zsótér, a szünetben), Gale (Bőle, 60.) – Lukic (Traore, 70.)
Puskás Akadémia:
Markek – Favorov, Spandler, Stronati, Szolnoki – Van Nieff – Slagvee (Komáromi, 68.), Plsek (Urblik, 76.), Corbu (Gera, 76.), Nagy Zs. – Skribek (Kozák, 68.)

Miután mindkét fél intenzív letámadással kezdett, küzdelmes, jó tempójú mezőnyjáték alakult ki, amelyben a kapuk sokáig nem forogtak veszélyben. A félidő derekán aztán Markek, majd a szünet előtti végjátékban Szappanos avatkozott bravúrral játékba, így nem változott az eredmény.

A pihenő után is megmaradt az intenzitás, idővel pedig a cserékkel felfrissített kispestiek vették át az irányítást, és kerültek lőtávolon belülre, de csak meg nem adott gólig jutottak. A hajrában a taktikai szabálytalanságok sorát elkövető felcsútiak teljesen beszorultak a térfelükre, de mivel hiba nélkül zártak, megúszták kapott gól nélkül.

A legutóbbi három fordulót tekintve a Budapest Honvéd veretlen, a Puskás Akadémia nyeretlen maradt, ebben az időszakban a kispestiek öt, a felcsútiak egy ponthoz jutottak.

 

Borítókép: MTI/Kovács Tamás

További tartalmak