Musorujsag
Élő Eredmények

Az MTK nagy helyzetekig, a Kisvárda két lesgólig jutott – senkinek sem jó 0–0 lett belőle

Az MTK nagy helyzetekig, a Kisvárda két lesgólig jutott – senkinek sem jó 0–0 lett belőle

m4sport.hu
A sereghajtó MTK hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Kisvárdával a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 25. forduló
MTK Budapest–Kisvárda Master-Good 0–0
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion

V: Vad II István (Vígh-Tarsonyi G., Szert B.)

Sárga lap: Várkonyi (34.), Mezei (53.), Grozav (55.), ill. Ötvös (46.), Hej (90.)

MTK: Mijatovics – Várkonyi, Szépe, Nagy Zs., Sluka – Kata, Mezei (Szpirovszki, 68.) – Szakály D. (Futács, a szünetben), Ramadani (Kovácsréti, a szünetben), Stieber (Miovszki, a szünetben) – Grozav (Palincsár, 75.)
Kisvárda: Dombó – Hej, Prenga, Csirkovics, Peteleu – Melnyik (Karabelyov, 65.), Zlicsics (Camaj, 75.) – Návratil (Asani, 65.), Makowski (Ötvös, 8.), Bumba – Mesanovic

Nem igazán örülhetnek Kisvárdán, hogy a futball atyjai egykor kitalálták a lesszabályt a labdarúgásban, a szabolcsi együttes két góllal vezethetett volna az MTK elleni bajnoki szünetében, mindkettőt érvénytelenítették.

A nagyobb helyzeteket viszont az MTK dolgozta ki, először Stieber Zoltán tüzelt fölé tíz méterről, majd a játékrész hosszabbításában Gheorge Grozav kísérletét védte lábbal Dombó Dávid. Márton Gábor hármascserével biztosította a további lendületet, a helyzeteket pedig ki is alakította a sereghajtó, de kivétel nélkül ki is hagyta.

A Kisvárda első érvényes ziccerére közel egy órát kellett várni, de érthetetlen, miként maradt ki: Claudiu Bumba négy méterre a kaputól eltörte a labdát.

A hajrában is aktívabban, kezdeményezőbben futballozott az MTK, de a rengeteg hiba az ő játékukat is megpecsételte, a vendégcsapatról nem is beszélve. A 0–0-s döntetlennel egyik csapat és a nézők sem jártak jól.

Az OTP Bank Liga 25. fordulójának eddigi eredményei:

Ferencváros–Mezőkövesd 1–0
Zalaegerszeg–Puskás Akadémia 0–0
Gyirmót–Fehérvár 0–2
MTK–Kisvárda 0–0

Borítókép: kisvardafc.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Izgalommentes gól nélküli döntetlen Zalaegerszegen
Az OTP Bank Liga 25. fordulójában a második helyen álló Puskás Akadémia fontos pontokat hullajtott a ZTE otthonában a 0-0-ra végződő bajnoki mérkőzésen, így kezd leszakadni az éllovas Ferencvárostól.
OTP Bank Liga