Musorujsag
Élő Eredmények

Megvan Waltner utódja: korábbi válogatott veszi át a ZTE irányítását

m4sport.hu | Szerző: Dezső Márkó
A 2021/2022-es szezon végéig a korábbi 14-szeres válogatott Molnár Balázs veszi át a Zalaegerszegi TE irányítását.
Molnár Balázs (Fotó: ztefc.hu)

A 44 éves szakember játékos-pályafutása során több, mint 200 alkalommal szerepelt a ZTE-ben, és a jelenlegi csapat sem ismeretlen számára, hiszen korábban már dolgozott az edzői stábban – írja a klub hivatalos honlapja.

Molnár szerint a legfontosabb, hogy Waltner Róbert távozása után a lehető legkevesebb változtatás történt.„Mivel a csapatnál jók az eredmények, illetve jó a csapategység is, ezért az volt a vezetőség elképzelése, hogy minél kevesebb változás történjen a csapat életében. Ezért a tulajdonos nem új edzőben gondolkodott, hanem abban, hogy a meglévő stáb vigye tovább a csapatot. Csak annyi változás történt, hogy ebbe a stábba beléptem megbízott vezetőedzőként. Engem, illetve az egész stábot ismeri a csapat, így pedig elérhetjük azt, hogy minden a legzökkenőmentesebben menjen tovább” – mondta, majd kitért az év végi célokra is.

„A mostani helyünk egy nagyon előkelő pozíció, a csapat tükrében. Úgy gondolom, hogy erőn felül teljesített a csapat a negyedik hellyel, de az a célunk, hogy a 4-6. hely közé odaérjünk, ez a realitás és ezért fogunk megtenni mindent a hátralévő nyolc fordulóban.”

 

További tartalmak