Musorujsag
Élő Eredmények

Tímár Krisztián: Erre a fizikai terhelésre sok játékosom még nem volt készen

Tímár Krisztián: Erre a fizikai terhelésre sok játékosom még nem volt készen

m4sport.hu
Az utolsó percekben elbukott Eb-kvalifikáció miatt rendkívül csalódottan értékelt Tímár Krisztián és Sztojka Dominik az M4 Sportnak.

„Nagyon csalódott vagyok, nehéz ezt megélni, főleg azt tudva, mekkora szíve van ennek a csapatnak – értékelt a törökök elleni vereséget követően Tímár Krisztián, a magyar U19-es válogatott szövetségi kapitánya. – Sajnos a második félidőre fizikailag elfogytunk, egyre többször késtünk el, a fáradtság hibákat szült hátul. Sajnálom, mert 1–0-nál voltak helyzeteink, ha ezeket berúgjuk, akkor más mérkőzés lett volna. Sajnos be kell látni, hogy erre az iramra, fizikai megterhelésre sokan még nem voltak készen. Szerencsétlen gólt kaptunk, de ekkor már eléggé be voltunk szorulva, ezt a fizikai fáradtságnak tudom be.”

„Nagyon jó tapasztalat volt az elitkör, beleszagolhattunk, hogy európai mértékben hol járnak a kortársak – hangsúlyozta a pozitívumokat a magyar edző. – Remélem, hogy a jövőben több játékosunk is bizonyítja, hogy több értékünk is van, bízom benne, a klubok is egyre több lehetőséget adnak a fiataloknak, mert bennük van a jövő.”

„Szomorú vagyok, az Eb volt a célunk, foggal-körömmel küzdöttünk, nagyon csalódottak vagyunk mindannyian – ezt már Sztojka Dominik, a válogatott középpályása mondta. – Próbáltam mindkét meccsen a legjobb teljesítményemet nyújtani, sajnálom, hogy ez nem párosult sikerrel. Hálás vagyok Tímár Krisztiánnak, ha kell, külön is foglalkozik velem. Próbálok élni a bizalmával, szeretném segíteni a többieket. Nem vagyunk rossz csapat, nagyon egységes társaságként harcolunk, meglátjuk aztán, hogy a pályafutásunk merre tart majd.”

Borítókép: MLSZ

További tartalmak

Kapcsolódó hírek