Musorujsag
Élő Eredmények

A MOL Fehérvár 0-3-ról fordítva megérdemelt győzelmet aratott

A MOL Fehérvár 0-3-ról fordítva megérdemelt győzelmet aratott

mti
Az OTP Bank Liga 26. fordulójában a MOL Fehérvár 5-3-as győzelmet aratott a Kivárda felett úgy, hogy 12 perc játék után háromgólos hátrányban volt.

OTP Bank Liga, 26. forduló:
MOL Fehérvár FC – Kisvárda Master Good 5-3 (2-3)

MOL Aréna Sóstó, 2054 néző, v.: Erdős
gólszerző: Nikolics (15., 85., a másodikat 11-esből), Bamgboye (18.), Zulj (59.), Kodro (80.), illetve Bumba (8.), Navratil (10.), Camaj (12.)
sárga lap: Zulj (31.), Kodro (81.), illetve Leoni (40.), Kravcsenko (68., 84.)
kiállítva: Kravcsenko (84.)

Fehérvár:
Kovács D. – Nego, Bese, Rus, Stopira, Hangya – Fiola, Zulj (Makarenko, 71.) , Bamgboye (Petrjak, 71.) – Kodro (Sabanov, 87.), Nikolics (Kovács I., 91.)

Kisvárda:
Dombó – Hej, Kravcsenko, Cirkovic, Leoni (Petelej, 84.)- Melnyik, Karabeljov – Navrátil, Ötvös (Zlicic, 62.), Bumba (Asani, 70.) – Camaj (Nagy M., 84.)

A Fehérvár kezdte jobban a mérkőzést, mégis amikor a vendégek először átmerészkedtek a hazai térfélre, Bumba révén megszerezték a vezetést. Majd a második támadásuknál Navrátil, a harmadiknál Camaj volt eredményes, így 12 perc után hárommal vezettek. Nem szegte kedvét a Vidinek a nagy hátrány, mentek előre a fehérváriak és három perc alatt lőtt két góllal felzárkóztak. A folytatásban is a fehérváriak játszottak fölényben, ám egy lesgólon kívül többre nem futotta erejükből.

A második félidőben összejött a Fehérvárnak az, ami az elsőben nem, Zulj találatával egyenlítettek. Az utolsó félórára sem lassítottak a hazaiak, akik előbb Kodro révén átvették a vezetést, majd Nikolics büntetőjével megduplázták előnyüket. A Kravcsenko kiállítása miatt emberhátrányba kerülő Kisvárda próbálkozott becsülettel, de nem tudott szépíteni.

Mérkőzés utáni értékelések:

Borítókép: Nikolics Nemanja és Stopira MTI/Koszticsák Szilárd

További tartalmak