Musorujsag
Élő Eredmények
×

Révész: A héten döntést hozunk a jövőt illetően

Révész: A héten döntést hozunk a jövőt illetően

m4sport.hu
Az OTP Bank Liga 26. fordulójában a Kisvárda 5-3-s vereséget szenvedett el a MOL Fehérvár otthonában, pedig a piros-fehérek bő 12 percnyi játékot követően már 3-0-ra vezettek. A mérkőzés után a klub sportigazgatója, Révész Attila sok pozitívumot látott a bajnokin, amely ugyanakkor arra is rávilágított a vereség, hogy milyen hiányosságai vannak a csapatnak.

„Éreztem, hogy a felső letámadásunk az nagyon jól működött a héten, viszont nem volt elég a három gól és ez kritika ránk nézve. Azért nem volt elég, mert olyan rossz időpontban kaptuk a szépítő gólt, hogy mentálisan nagyon legyengített minket. Ez a bizonytalanság azt eredményezte, hogy a játékosaink elfelejtették a héten tanultakat. Olyan helyezkedési hibákat vétettünk, amilyenek nem szabad. Ezt a magas letámadást nem lehet egész mérkőzésen alkalmazni, a pihenőfázisok, amikor pihenni kell és inkább a védekezésre koncentrálni, azok nem működtek, a szépítést pedig egy olyan buta egyéni hibából szerezte meg az ellenfél, amely fordulópontot jelentett. Később, amikor megtaláltuk a 3-4-3-as játékrendszerüknek az ellenszerét, akkor nme tudtak ellenünk fogást találni, aztán sajnos a második félidőben bebizonyosodott, hogy nincs olyan kispadunk, mint korábban. Nagyon jó, minőségi váltásai voltak az ellenfélnek a második félidőben, gyorsítani tudtak, miközben mi kényszercseréket alkalmaztunk. Egyébként büszke vagyok arra, amit bemutattunk, megmutattuk, hogy van keresnivalónk az élmezőnyben. Ha egy picit bővebb keretünk lehetne, akkor biztos vagyok abban, hogy ma nem kapunk ki” – értékelte a mérkőzést és csapata teljesítményét Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója.

A klub jövőjét illetően fontos napok előtt áll a csapat, ami több játékos sorsát is befolyásolja. Révész csak érintőlegesen beszélt arról, hogy hamarosan mire lehet számítani.

„A héten döntést hozunk a jövőt illetően. Bízom benne, hogy jól alakul a választás, és akkor egy komolyabb tervvel vághatunk neki a következő évnek. Ugyanis, azok a játékosok, akik nem hosszabbítanak, azok innentől kezdve nem kapnak lehetőséget, és elindítjuk a jövő csapatát. Sajnos, a fiatalok tekintetében ezt nem tudom ígérni, mert azok a játékosok, akik hadra foghatók lennének, azokra nem számíthatunk sérülések miatt. Ezért megpróbáljuk beépíteni azokat, akik kevesebb lehetőséget kaptak, a kispadon találhatóak, és a következő szezonban rájuk építhetünk. Emellett a sérültjeinket minél gyorsabban fel kell építeni, mert a hátralévő fordulókban meg kell szerezni azt a megnyugtató pontmennyiséget, hogy a harmadik helyet legalább elérjük” – tekintett előre a Kisvárda sportvezetője.

Borítókép: Révész Attila (m4sport.hu)

További tartalmak